Dr. Chen Csont-Mester Coral calcium Forte tabletta - 1200 mg x 80 db - HH

Dr. Chen Csont-Mester Coral calcium Forte tabletta - 1200 mg x 80 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 1200mgx80 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4038

A termékről

Dr. Chen Csont-Mester Coral calcium Forte tabletta - 1200 mg x 80 db - HH
 
Chitosan+Eleuthero-Ginseng+D3 vitamin+Magnézium+Cink. Főbb összetevők: Kalcium (korall eredetű 400mg/tabletta), kitozán (rák eredetű 220mg/tabletta), eleuthero ginseng gyökér kivonat por (50mg/tabletta), D3-vitamin (10mcg/tabletta), magnézium-karbonát, cink-laktát. Komplex hatású, természetes eredetű kalciumot tartalmazó készítmény. A korallból származó kalcium jó hatásfokkal szívódik fel a szervezetben. A kalcium és a D-vitamin nélkülözhetetlen a csontok és a fogak kialakulásához és azok épségének megőrzéséhez. A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és hasznosulásához. Az összetevők hatékonyságát kiegészíti a tengeri eredetű természetes kitozán. Az Eleuthero ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását.
Adagolás: naponta 1 tabletta bevétele javasolt. Figyelmeztetés: rákokra, halakra, puhatestűekre érzékenyeknek a termék fogyasztása nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.