Dr. Chen Cápaporc kapszula - 400 mg x 60 db - HH

Dr. Chen Cápaporc kapszula - 400 mg x 60 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 400mgx60db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4035
Ár:
Ár:3,000 Ft

A termékről

Dr. Chen Cápaporc kapszula - 400 mg x 60 db - HH
 
Larion kód 24-04-08-030-00
Főbb összetevők: Cápaporc kivonat. A cápa a föld egyik legősibb élőlénye. Masszív ellenállóképességét különösen erős immunrendszerének köszönheti, mely mindig készen áll az erőteljes külső behatások kivédésére. A cápa porcaiban található hatóanyagok elősegítik a porc egészséges szerkezetének megőrzését, és az izületek normál működését.
Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bevétele javasolt. Figyelmeztetés: fogyasztása gyermekeknek, terhességet tervező vagy terhes anyukáknak, jelentős sérülések, műtétek és sebészeti beavatkozások idején és azt követően a készítmény új erek képződését gátló hatása miatt nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0511919000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.