Tesla medál - 38 mm kerek, mintás - 2 db KEDVEZMÉNYES !

Tesla medál - 38 mm kerek, mintás - 2 db KEDVEZMÉNYES !
Gyártó: USA Original Energy Innovations Purple Plate
Forgalmazó: Thigle Kft
Kiszerelés: 2 db kerek Tesla medál
Termékazonosító: 2673
Akciós ár:
Ár:59,500 Ft
Régi ár:
Régi ár:70,000 Ft

A termékről

EIP: Original Energy Innovations Purple Plate
Tesla medál - kerek - 38 mm átmérőjű 2 DB KEDVEZMÉNYES ÁRON !
 

Tesla Medál
Feladata: az emberi energiamezőbe szabad energiát gyűjt, megfelelő minőségű elektromos impulzusok által javítja a sejtek közötti információ átvitelt, amely minden biológiai funkciónk irányítója. Kirobbanó energiát ad, és teljes testi-lelki javulást eredményez. Ellenjavallat nincs.
Mire jó?
rezgésszint emelés
bármely jellegű egészségügyi probléma esetén
fáradékonyság elűzése, fizikai teljesítmény fokozása, sport-teljesítmény növelése
bármely jellegű mentális-érzelmi probléma esetén
gyors tanulás, szellemi teljesítmény emelése
gyors sebgyógyulás
fájdalom elűzése
 
Alkalmazása: Fokozatosan emelve a viselés idejét, minden nap egyre hosszabb ideig lehet alkalmazni.
 
Tesla lemezek
feladatai:
- az emberi energiamezőbe szabad energiát gyűjt, megfelelő minőségű elektromos impulzusok által javítja a sejtek közötti információ átvitelt, amely minden biológiai funkciónk irányítója. Kirobbanó energiát ad, és teljes testi-lelki javulást eredményez. Ellenjavallat nincs.
- Megvéd a stresszt, idegrendszeri és szívproblémákat okozó elektro-szmoggal szemben, amely sajnos mindannyiunkat érint, akik elektromos berendezések közelében tartózkodunk, vagy sokat ülünk számítógép előtt.
- energetizálja a táplálékot és a vizet, kiszűrve belőlük a káros anyagokat, élő anyagokká alakítva őket. Így a táplálékkal, vízzel is be tudjuk vinni az energiát
-  Csökkenti az elektromos berendezések fogyasztását, ugyanakkor teljesítményüket növeli.
 
Mire jó?
rezgésszint emelés
bármely jellegű egészségügyi probléma esetén
fáradékonyság elűzése, fizikai teljesítmény fokozása, sport-teljesítmény növelése
bármely jellegű mentális-érzelmi probléma esetén
gyors tanulás, szellemi teljesítmény emelése
gyors sebgyógyulás
fájdalom elűzése
védelem az elektroszmog ellen
víz és táplálék energetizálása
elektromos berendezések fogyasztásának csökkentése
 
Alkalmazása: 
testi problémák, szellemi-fizikai teljesítmény növelése esetében: tachion terület kialakítása, vagy a kislemezt helyezzük el a közelünkben 1 méteres távolságban tőlünk, esetleg zsebünkben, párnánk alatt. Először ne alkalmazzuk 2 óránál tovább, a következő napokban fokozatosan lehet emelni az adagot.
védelem az elektroszmog ellen, elektromos berendezések fogyasztásának csökkentése: tachion terület alaklamazásával
víz és táplálék energetizálása: az ételünk vagy kancsó, pohár víz alatt helyezzük el a kis vagy nagy lemezt negyed óráig hagyjuk így.
Tachion terület kialakítása:
ultra  plusz  hatás: (elektroszmog elleni védelem, gépek fogyasztásának csökkentése, egészségügyi problémák, emberek, állatok, növények állapotjavítása) két nagylemezt helyezzünk el egymástól egyenlő távolságra a tartózkodási terünkben 14 méter távolságon belül
ultra erős hatás: (elektroszmog elleni védelem, gépek fogyasztásának csökkentése, egészségügyi problémák, emberek, állatok, növények állapotjavítása) egy nagylemezt helyezzünk el a tartózkodási terünkben 7 méter távolságon belül
nagyon erős hatás : (elektroszmog elleni védelem, gépek fogyasztásának csökkentése, egészségügyi problémák, emberek, állatok, növények állapotjavítása) két kislemezt helyezzünk el a tartózkodási terünkben egymástól egyenlő távolságra 3,5 méter távolságon belül
erős hatás: (elektroszmog elleni védelem, a környezetünkben lévő gép – számítógép fogyasztásának csökkentése, egészségügyi problémák, emberek, állatok, növények állapotjavítása) egy kislemezt  helyezzünk el a tartózkodási terünkben 1,5 méter távolságon belül
Milyen elvre épülnek Tesla lila lemezei?
Azt a tényt hogy az ember, és minden élő szervezet sokkal több mint anyagok szerveződése, figyelmen kívűl hagyta sőt elnyomta a modern felfogás. Míg a fizika mint tudomány, kezdi felfogni, hogy az energia maga az élő szervezet és az egész világegyetem alapja, addig a modern orvostudománynak még hosszú utat kell megtennie ennek megértéséig.
Milyen elvre épülnek Tesla lila lemezei?
Azt a tényt hogy az ember, és minden élő szervezet sokkal több mint anyagok szerveződése, figyelmen kívűl hagyta sőt elnyomta a modern felfogás. Míg a fizika mint tudomány, kezdi felfogni, hogy az energia maga az élő szervezet és az egész világegyetem alapja, addig a modern orvostudománynak még hosszú utat kell megtennie ennek megértéséig.
 
 
 
“Semmi nem létezik a Világegyetemben, aminek nincs harmonikus rezgése” (Tesla)
Minden energia, sőt, az élet maga az energia! A világegyetem maga is rezgésekből áll, így mint minden létformának és anyagnak, testünknek szervezetünknek, szerveinknek is van rezgése. Az egész világ amely minket körülvesz az energiák megszámlálhatatlan mennyiségű és formájú megnyilvánulásaival van tele. Az energia mindenhol ott van és szabadon áramlik! Mivel minden élő és élettelen dolognak atomi felépítése és rezgése van, így energia tere is. Az energiamező kisugárzása mágneses, elektromos jellegű, hang, fény, hőmérséklet illetve elektromágneses terekből áll és protonok, elektronok, neutronok alkotják.
Ha érteni akarjuk, hogyan keletkezik az általunk kibocsátott rezgés, tisztában kell lennünk azzal, hogyan működik az elektomágneses tér. Ez nagyon egyszerű. Az elektronok áramlása elektromos energiaáramlást és mágneses mezőt hoz létre. Az áramlás és a mező egysége az elektromágneses mező. Az erős elektromágneses tulajdonság következménye hogy minden organizmus, így az ember is, elektromos módon energiát bocsát ki és mágneses módon energiát vesz fel. Így energiacserék folyamatossága keletkezik ember és ember, ember és állat, ember és tárgyak között. A testünkben több különböző energiarendszer létezik, és ezek együtt alkotják az emberi energiamezőt. A mágnesesség az elektromos impulzusok áramlása merőlegesen alakul ki. Mivel az energiaörvények párhuzamosan futnak, kölcsönösen indukálják és megerősítik egymást.
Az elektromágneses mező percről percre, vagy inkább pillanatról pillanatra változik. Ez azért van, mert ez egy erősen befolyásolható, igen érzékeny közeg, melyre testi, fizikai, kémiai, mentális tényezők egyaránt hatással vannak. Mentális szempontból befolyásolhatják a gondolataink, érzelmeink, hangulatváltozásaink vagy a lelkiállapotunk. Külső környezeti hatások lehetnek az időjárás, a minket körülvevő tárgyi esztétikai, érzelmi, hangulati környezet, a levegő, a víz, a táplálék minősége, a káros szokások, mint például a dohányzás vagy az alkohol. Az emberek közötti kommunikáció, interakció is befolyásolhatja az energiamezőt. Egy “erős rezgésű” ember megemelheti a másik rezgésszintjét, vagy fordítva. Gondolkodásunk is meghatározza rezgésünket, a negatív gondolkodásnak blokkoló, a pozitív gondolkodásnak pedig energetizáló hatása van.

Az ember szervezete elektromosság nélkül működni sem tudna.  Az elektromos energia szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk másodpercenkénti sok ezer biokémiai folyamatát. Az idegrendszer sejtjei elektromos ingereket küldenek az agy felé, s szabályozzák az érzékelést, s a szervezet biokémiai működését. Az agy sejtjei elektromos összeköttetésben állnak egymással. Az ekektromos inger a szinaptikus pályán sejtről sejtre halad, míg végül elér  rendeltetési helyére. így szabályozza, írányítja az idegrendszer az érzékelést, az érzelmeket, a memóriát, s az egész szervezetet. 

A szív szinusz csomója elektromos impulzusokkal készteti a szívet a dobogásra. De az idegrendszer és a vérkeringés mellett még 72.000 energiapálya van a testünkben, de sok milliárd sejtünk mindegyike is egy elektromos egységnek képzelhető el…

“Az élet, kémiai anyagok által hordozott elektromágneses energiák végtelenül intelligens kölcsönhatása”A testünkben lévő sejtek milliárdjainak mindegyike folyamatosan táplálkozik, anyagcsereterméket hoz létre és ezáltal energiát termel. Így a testünkben másodpercenként kémiai, fiziológiai folyamatok milliói mennek végbe. 

A sejtek minden folyamatát elektromágneses aktivitás előzi meg. A test minden sejtje tehát elektromágneses tesként képzelendő el, amely elektromos formában reagál egy külső energiára. A sejtek működését, így a biokémiai – testi, mentális, szellemi- folyamatokat az elektromágneses irányítás hangolja össze Nem megfelelő elektromos írányítás esetén szerveztünk negatívan reagál, sejtjeink, szöveteink működése kórossá válik. 
Egyértelmű, hogy nincsen élettani működés élettani rezgés nélkül. Ha hibás élettani működés lép fel valahol, azt természetszerűleg hibás rezgés kíséri, s így a szervezet elektromágneses egyensúlya ott felborul. A sejtek rezgésekre tanúsított reakciója a frekvenciától és a jel intenzitásától is függ, a frekvencia és a jel intenzitásának minősége pedig, az emberi energiamező minőségének függvénye. Az emberi energiamező megfelelő működése ezért meghatározó a testi-lelki azaz pszichoszomatikus egészség szempontából. Ha az energia szabad áramlása veszélybe kerül, testünk megfelelő működése megbomlik.
Ahhoz tehát, hogy az irányítás kielégítően működjön, egészséges energiamező szükséges. Összefoglalva: mivel az elektromágneses tér által jön létre az irányítás, amely a megfelelő elektromos impulzusok segítségével kiváltja és szabályozza sok milliárd sejtünk kémiai folyamatait, a szabályos energetikai mező létfontosságú az egészség szempontjából. 

A minket körülvevő energiamezőt szabályossá, egészségessé tudjuk tenni, a sejtek hibás kommunikációját megszüntethetjük a tachionokkal, a szabad energia alkotórészeivel, melyeket a lila lemezek vonzanak az emberi energiamezőbe. Így pozitívan tudunk hatni a szervezet legalapvetőbb folyamataira a sejtek működésére. Az ember egyensúlyi állapota helyrebillen, szervezete regenerálódik, érzelmileg stabil lesz.
VÉDELEM A STRESSZ ÉS AZ ELEKTROSZMOG ELLEN
 A tesla lemezek és medálok tulajdonságaiból ered, hogy kifejezetten alkalmasak a fizikai, mentális, érzelmi stressz, illetve az elektromágneses szennyezés ellensúlyozására. Az elektromágneses mezők (EMF) és az elektromágneses sugárzás (EMR) a vezetékes és vezeték nélküli elektromos készülékek által olyan káros sugárzást bocsátanak ki amely akadályozza a pozitív energiamező szabad áramlását és hatását az összes biológiai rendszerre,így az emberi testre is. Az elektromágneses szennyezés egy viszonylag új stresszokozó amely hat az emberi szervezetre, melyet a a második világháború után épített villamosenergia-rendszerek és a rádiófrekvencia okoz. Az elmúlt 60 év alatt, de különösen az elmúlt két évtizedben, a mobiltelefonok és a vezeték nélküli kommunikációs rendszerek bevezetésével és „adat továbbító állomások” tömegének felépítésével egyedül a rádiófrekvencia megsokszorozódott, és komoly egészségügyi kockázatot jelent.
Habár sok tudományos kutatás megcáfolja az elektro-szmog káros hatását, nyilvánvaló és köztudott, hogy egyre többen panaszkodnak diffúz stressz tünetekre, és nagyon úgy tűnik, hogy mindezt nem akarják a nyilvánosság elé tárni. Az EMF/EMR sugárzásokhoz kapcsolódó tanulmányokban két különböző területet kell figyelembe venni. Az egyik terület, (például) a mobiltelefonok által kibocsátott mikrohullámú sugárzás, amely jelentős mértékben károsítja az agyi szöveteket. Vizsgálják, hogy a sejtek felmelegedését és károsodását a mobiltelefonok rendszeres használata okozza e, illetve az egész testet körbevevő és a fiziológiai, mentális folyamatokat befolyásoló emberi bioenergetikai mezőre milyen hatással van e sugárzás. Sajnos az utóbbi tényezőt aligha veszik figyelembe, sőt a kutatási modellek nem is tartalmaznak erre vonatkozó vizsgálatokat.

A tesla lemezek vizsgálatakor azonban beszámolhatunk egy érdekes tényről: A lemezek használatával és ennek során a az EMF/EMR sugárzás kiiktatásával a stresszel járó tünetek, úgy mint az idegesség, lobbanékonyság, fejfájás, álmatlanság, koncentráció hiánya, krónikus fáradtság- számos esetben megszüntek, nemcsak az emberek de a háziállatok esetében is. Különösen lovak esetében számoltak be csodálatos tapasztalatokról, amikor a káros sugárzás eltünése után a kólikus tünetek egycsapásra eltüntek. Világszerte kezdik felismerni a tényt, hogy az EMF/EMR sugárzás akadályozza bizonyos terápiák működését ( azaz ha egy adott panasz esetében már bevállt terápia valamiért nem működik) és a panaszok kezelése helyett egyre inkább előnyben részesítik a panaszokat kiváltó tényezők blokkolását. Tapasztalták, hogy a krónikus fáradtság szindróma, melyet a páciens energia mezőjére ható megterhelés okoz, egycsapásra elmúlt a azEMF/EMR sugárzás megszüntetésével.
Szögezzük le, hogy a tesla lemezek használata kiváló védelmet jelent a stressztől, a káros sugárzással szemben, de jelenleg nincs olyan eszköz, amely védene a mobiltelefonok használatakor kibocsátott mikrohullámok agysejteket felmelegítő hatásával szemben! Javasoljuk hogy amennyire lehet, kerülje a mobiltelefonok használatát, vagy használjon fülhallgatót, headsettet a telefon használata közben.
A Tesla lemezek alkalmasak arra, hogy védelmet nyújtsanak a káros sugárzás ellen, leblokkolják a diszharmonikus frekvenciákat az otthonunkban, munkahelyünkön, autónkban, s így segít streszmentesen és jóval energikusabban jobb közérzettel élnünk.
Tipp:

 • a számítógép alá helyezve a lemezt korlátlan ideig tudunk dolgozni, anélkül hogy tompulna a      koncentráló-képességünk, és teljesítményünk
 • tegyünk egy lemezt a mikrohullámú sütőre
 • tegyünk lemezt a TV, vezeték nélküli telefonok, modemek területére
 •  
 • Alkalmazási területek:
 • Vannak emberek akik rögtön igen erősen érzik a lemezek vagy a medálok frekvenciáit, és vannak emberek akiknek ehhez idő kell. Néhány ember számára dinamikus, ösztönző az érzés, mások nyugalmat, békességet éreznek. Vannak akik egész nap hordják a medálokat vagy viszik magukkal a lemezt, de vannak olyanok, akik számára 15 perc is elég naponta. 
  Felmerül a kérdés, hogy a hatások, miért jelentkeznek minden embernél különbözően. A válasz egyszerű, minden ember egyedi, egyedi problémákkal, beállítottsággal. Mindenkinek másra van szüksége, de a lemezek és a medálok mindenkinél azt nyújtják amire szüksége van!
  A jelenlegi energia mező állapotunk is nagyban meghatározza azt mennyire jól reagál a testünk és a lelkünk erre az eszközre. Ha kevésbé vagyunk jó állapotban, a lemezeknek idő kell amíg visszaállítják testi-lelki egyensúlyunkat. Ebben az időszakban felléphet némi diszkomfort érzés vagy nyugtalanság, de a hatás nem marad el, sőt, egyre pozitívabb és pozitivabb lesz. Az energia szint emelkedését sem érezzük egyformán. És pont úgy, ahogy bizonyos emberek érzékenyebbek az allergénekre, úgy bizonyos emberek könnyebben “fogják” , érzékelik az energiaváltozást, mások kevésbé. Minél hosszabb ideig használjuk a terméket, annál könnyebben és könnyebben fogjuk érezni az energiát. Fontos, hogy adjon szervezetének időt, hogy alkalmazkodni tudjon, e megemelkedett energia szinthez, mely kihat életének minden területére!
  Mint látható, a lemezek alkalmazásának ezernyi módja van. A következőkben néhány javaslatot teszünk még a lemezek alkalmazását illetően. E javaslatok gyakorlati tapasztalatokból származnak, de tény hogy minden egyes ember másként reagál, ezért fontos hogy, megértse Önnek melyik alakalmazási mód a legmegfelelőbb és a leghatékonyabb. Természetes mindenkinek más az igénye, és ennek megfelelően, javasoljuk, Ön is kísérletezzen, fedezze fel az Önnek legjobb alkalmazási módot, hallgasson a testére és legyen intuitív! A lemezek természetesen semmi fajta mellékhatást nem okoznak, de nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést!

  FŐBB HATÁSOK
  Drasztikus rezgésszint emelkedés és hihetetlen életerő energia növekedés, testi lelki egészség visszaállítása, az elektro-szmog elleni védelem és a gépek fogyasztásának csökkentése, koncentárlóképesség, kreativitás, tanulási készség, szellemi teljesítmény növekedése, meditáció vagy az alvás elmélyítése, sportteljesítmény növekedése, gyors sebgyógyulás, a víz és a táplálék energietizálása, háziállataink védelme és jó kondiciója, növények “gyógyítása”
   
   1. Drasztikus rezgésszint emelkedés és hihetetlen életerő energia növekedés
  A lemezek életerő-energiája berendezéssel mérhető. A mérések kezdetekor az önmagán dolgozni kezdő egyén rezgésszáma kb. 25000 ciklus másodpercenként. Amikor az egyén egy lila lemezt vesz magához, ez azonnal 90.000-95.000 ciklusra emelkedik másodpercenként. Ez nem marad így, de folyamatos lemezhasználat mellett lassan felemelkedik 100.000 ciklusra másodpercenként.

  Tartsa a hitelkártya méretű lemezt, vagy a medált a zsebében, vagy kézitáskában. A lemez nem kell hogy közvetlenül érintkezzen a bőrrel, ahhoz hogy a hatása érzékelhető legyen. A medált hordhatja ékszerként, de akár kulcstartóra is csatolható.
  2. Tachion terület
  A tachion terület egy olyan védelmet nyújtó terület, amely védi Önt az elektroszmog vagy a mobiltelefonok által kibocsátott mikrohullámok káros hatásaitól. A tachion terület nagyon fontos tulajdonsága hogy az ezen a területen belül tartózkodó élő szervezetek nemcsak védelmet élveznek, de szintén energetizálódnak, a rezgésszintjük megemelkedik, fittebbek, dinamikusak, energikusak lesznek. A tachion mezőben lévő elektromos berendezések teljesítménye nő, fogyasztása viszont csökken, így kevesebb lesz a villanyszámla is.
  Helyezzen egy lemezt vagy két kislemezt olyan területre ahol nagyfeszültségű elektromos berendezések vannak (TV, számítógép képernyője, mikrohullámú sütő) Természetesen soha ne helyezze a lemezt a mikrohullámú sütőbe. Használja olyan területen ahol sok eletroszmog keletkezik ( villanykapcsolók, transzformátorok, adapterek) Helyezzen kis lemezt arra a területre ahol a következő eszközök vannak: modem, vezeték nélküli telefon, videó, lejátszók, hifi berendezések, stb.
  Helyezzen el egy nagy lemezt a lakás azon pontján ahol sok elektromos berendezés van. Ezzel tachion mezőt hoz létre. A hatás még optimálisabb ha két nagy lemezt helyez el a lakás két különböző pontján.
   3. Testi-lelki egészség, harmónia
  A tachionok tesla lemez általi “befogása” következtében testünk egészsége, testi-lelki harmóniánk helyreáll. A tachion a Földünket körülvevő kozmikus energia, a Schumann – mező, az un. szabad energia részecskéje. A tachionok szubatomi méretű ( atomméret alatti) és a fénysebességnél gyorsabban mozgó, tömeg nélküli részecskék, melyek azonban saját energiával rendelkeznek, és képesek a szilárd anyagon áthatolni.
  Ezen kis részecskék befogásához, és aktiválásához közvetítő szükséges, melyre a tesla medál vagy emez a legalkalmasabb. A tachionok aktiválási munkáját nem mindenki érzi rögtön, ennek tudatos érzékelése az ember készenléti állapotától és egyéni érzékenységi fokától függ. A tachionok tulajdonképpen, apró, gyorsan mozgó kis takarítógépek, amelyeket a tesla eszköz segítségével vonzunk magunkhoz és aktiválunk. .Azonban nem csak takarítanak, hanem aktiválják és támogatják belső erőinket, melyek egytől egyig szervezetünk elektromos tuladonságára épülnek.A hatásuk nagyon sok szinten működik, nem kizárólag testi, hanem érzelmi, lelki szinten is. Minél tovább használjuk a medált, a hatás annál gyorsabban és könnyebben következik be.
  Ahhoz hogy elfogaduk a tachionok az emberi testre gyakorló pozitív hatását meg kell értenünk hogy testünk alapvetően elektromágneses szerveződésű, és minden kémiai vagy fiziológia folyamat a testünkben alapvetően ezen elektromos tuladonság működésétől, illetve a bevitt tápanyagok értékszintjétől függ. A tachionok először arra áramlanak testünben ahol a legenergiahiányosabb területek, ebből kifolyolólag pedig fizikailag nem egészséges területek vannak. Feltöltve ezeket energiával, egyensúlyi állapotba billenti vissza őket, ezáltal aktiválja, helyrebillenti egészséges működésüket. A tachionok folyamatos vándorlása a teljes energiaháztartását kiegyenlíti, beleértve a fizikai és finomanyagi testeket is. 
  Összefoglalva: a tachionok, a test elektomágneses tulajdonsága következtében oda vánodorolnak először, ahol energiahiányos területek vannak, így egy egyensúlyt hoznak létre az energiamezőben. Az energiahiányos területet feltöltik új energiával, és mivel a sejtek optimális működése az optimális energiaáramlástól függ,  így azon a területen a sejtek működése optimálissá válik. Mindig azokon a területeken kezdődik a regeneráció, ahol a legnagyobb szükség van rá, és így fokozatos, és végül teljes regeneráció következik be.
  4. Érzelmi egyensúly
  Mivel az ember pszichoszomatikus lény, és az idegrendszer az érzelmeket, memőriát is irányítja, nem kizárólag fizikai síkon billenünk helyre, hanem érzelmileg, lelkileg is megerősödünk. Míg testünk energiával teli és dinamikus lesz, addig lelkünk is megerősődik, s ha két szóval szeretnénk kifejezni lelkiállapotunkat akkor az a két szó mindenképpen ez lesz: nyugalom, harmónia. A párna alá vagy az ágy közelébe helyezve a medált vagy lemezt, nyugodtabban, mélyebben alszunk és kipihenten ébredünk!
  5. Koncentárlóképesség, tanulási készség, szellemi teljesítmény növekedése
  Adjon medált a gyermekére és figyelje meg rajta hogy jóval kiegyensúlyozottabb lesz, az iskolában nő a koncentráló képessége, növekszik a tanulási készsége. Különösen hiperaktív gyermekek esetében figyeltek meg szenzációs eredményeket!
  6. Sebgyógyulás
  Az égések, vágások és különböző fájások a szövetek rezgéstartományának hirtelen és drasztikus csökkenését vonják maguk után. A lemezeket körülvevő energiamező azáltal segít felgyorsítani a gyógyulást, hogy a sérült terület visszajuttatja a normális rezgéstartományba.
  7. Munkahelyi stressz
  A munkahelyek és kereskedelmi terek tele vannak elektromos és elektronikus berendezéssel, vezetékes és vezeték nélküli eszközökkel, amelyek erős elektromágneses hullámai zavarják a mi finom biofizikai energetikai mezőnk működését és stresszes állapotot idéznek elő. Szintetikus padlók, festékek, bútorok szintén hozzájárulnak a statikus elektromossághoz, és kis mértékben ugyan de mérgező anyagokat bocsátanak ki magukból. Az eletromos sugárzás kiszárítja a levegőt, zárt ablakok mellet a levegőben felhalmozódnak a negatív ionok. A munka stresszes ütemben folyik, a hosszú koncentrálóképességet igénylő munka erősen megterheli a szervezetet. Mindez érzelmi-fizikai kimerültséghez, stresszhez, majd az immunrendszer gyengüléséhez vezet.
  A tesla lemez nemcsak közömbösíti a káros sugárzást, de fel is tölt minket energiával. Tipp – használjon egy energialemezt egérpadként az asztalán! A számítógép alá helyezve a lemezt korlátlan ideig tudunk dolgozni, anélkül hogy tompulna a a koncentrálóképességünk, és teljesítményünk.
  8. Víz és táplálék energetizálása
  A modern életstílus okozta stressz, a környezetszennyezés és az elektroszmog, egyaránt hozzájárul a természetes emberi energiamező gyengüléséhez. A hiányos táplálkozás, korunk népbetegsége, szintén veszélyezteti az akadálytalan energiaáramlást, hiszen a legtöbb táplálék értéktelen anyagokból áll, híjján van az értékes tápanyagoknak. Nem csoda hogy egyre többen panaszkodnak fáradékonyságra, kimerültségre, stresszes állapotokra. Ehhez hozzájön az immunrendszer gyengülése is.
  A táplálék vagy az ivóvíz energetizálása rednkívűl egyszerű. Helyezze a lemezt az edény alá, vagy egynapi adag víz alá pár percre. A lemez kiszívja a káros anyagokat, az energia átjárja a vizet és a táplálékot, és ezeket elfogyasztva magát az embert is. A hatás megdöbbentő, a víz vagy a táplálék íze felerősődik, élvezhetőbbé válik.
  - Tegyen egy lemezt a napi adag víz alá, és tartsa ott pár percig. A csapból kifolyó vízből is élő tiszta, energetizált vizet csinálhat, és fogysztásával feltöltődhet Ön is. Hasonlóan tegye a lemezt kedvence vizes tálkája alá, ugyan ezt a hatást fogja elérni. Teheti a lemezt avízzel teli locsolókanna alá, mellyel a növényeit öntözi, látni fogja őket virágzani! Az energetizált víz fogyasztásával, 14 nap után igen látványos eredmények jelentkeznek!
  A lemez használatával a zöldségek és gyümölcsök napokkal tovább megőrzik a frisseségüket! Helyezzen egy lemezt a hűtőjébe és tegye próbára!
  - Helyezze a lemezt 15 perccel az étkezés előtt, a tányérja alá. A lemez semlegesíti a z ételben lévő haszontalan vagy káros anyagok hatását, az étel sokkal élvezhetőbb, intenzívebb izű lesz. A hasznos tápanyagok jóval könnyebben szívódnak fel, helyreáll az emésztés. A gyümölcstába helyezett lemez energetizálja a gyümölcsöt, közömbösíti a káros anyagok hatását, intenzívebb ízű, tápanyagdús gyümölcsöt fogyaszthatunk!
  - Tegyen egy lemezt a hűtőbe és figyelje meg, hogy a gyümölcsök, zöldségek és tejtermékek akár hetekig frissek maradnak! Ízük intenzívebb lesz, káros hatásoktól mentes, tápanyagdús, könnyen emészthető táplálékot fogyaszthat! A baktériumok, gombák nem terjednek, a hűtő nagyobb kapacitással, de lacsonyabb villanyszámlával dolgozik!
  9. Sport
  A sportolók 3 okból használják a tesla energialemezt: jobb teljesítmény, nagyobb állóképesség, gyors regeneráció A futás vagy más sport tevékenység alatt 30-40%-al nő az állóképesség és a teljesítmény
  10. Természetgyógyászok, orvosok
  Akupunktőrök,homeopaták, masszázs-és alternatív szakemberek számára egyaránt érték, mert az energia szint növelésével bámulatos eredmények érhetőek el a terápiában. Fogorvosok szintén alkalmazhatják a váróban, az asztalra vagy a székre helyezve. Így elmúlik görcsös állapot, a kezelés során kisebb a fájdalomérzet. A kezelések után gyorsabb a sebgyógyulás. Ha Ön természetgyógyász és kristályokkal kezel, tegye a lemezt a kristály alá, hogy megnövelje annak potenciálját. Ha akkupunktura pontokat kezel tegye a medált a megfelelő pontra, vagy tartsa a lemezt a közelben. Ha csakrát tisztít akkor a megfelelő csakra közelébe helyezze a lemezt és töltse fel energiával.
  11. Utazás
  Gyakori vagy hosszutávú utazások szintén károsíthatják bioenergetikai mezőnket, az időzóna különbség, emelkedett sugárzási szint, tengerszint feletti magasság, expozició, a repülőgépeken felszolgált előfőzött és újramelegített ételek, a száraz levegő miatt. Hátizsákos túrázók, kerékpárosok esetében szintén javasolt a tesla lemezek használata több szempontból is. Nemcsak az állóképességet javítja a lemez, de energetizálhatjuk vele az ivóvizünket is. Esetleges sérülések, fájdalom, zúzósások esetén sokkal gyorsabb a gyógyulási folyamat ha a lemez a közelünkben van.
  Tömegközlekedés esetén, jármüveken, vagy az utcán, védelmet nyújt az a mobiltelefonok okozta káros sugárzás és az elektroszmog ellen. Tipp: Ha utazik, és az autóban tachion területet szeretne létrehozni, tegyen egy kis lemezt a szévédő közelébe, egy másikat pedig a hátsó ablakhoz.
  12.Meditáció
   A meditáció alkalmával sokkal könnyebben kerülünk ellazult állapotba, ha a közelünkben van egy tesla energialemez.
  13. Növények, kertészkedés
  Az energetizált vízzel öntözött növények jóval gyorsabban növekednek, ellenállók a kártevőkkel szemben, jobb a virágzás, és bővebb a termés. A beteg növények egészségessé vállnak, ha energetizált vízzel öntözzük őket.
  14. Kreativitás
  A fáradt ember nem tud igazán kreatív lenni. A kreativitás a pozitív energia áramlása és kifejeződése. Az energiaszint természesten meghatározza egy ember kreativitását. A tesla energialemezek segítségével jelentősen növelhető a kreativitás, és energikussá vállnak a hosszú, unalmas feladatok is, amelyek megkövetelik az odafigyelést és a koncentrálást.
  15. Háziállatok
  Háziállataink vitálisabbak és egyben nyugodtabban viselkednek a közelükbe helyezett Lila Harmónia Lemez hatására. A kutyák, macskák és más háziállatok is pozitívan reagálnak a tesla energialemezekre. A bundájuk fényes lesz, jobb lesz a közérzetük, és jelentősen javul az általános állapotuk. Különösen lovak esetében figyelték meg, hogy a kolikus, illetve gyomor és bélproblémák. Erősítse a medált a nyakörvre, tegyen a tányér alávagy az alom mellé egy lemezt

Lila Energia:
Univerzum a váltóáramok egyfajta harmonikus
és nyugodt szimfóniája, amit sokféle oktávon játszanak.
Feltárni az elektromos rezgések teljes spektrumát,
közelebb visz megérteni a kozmikus szimfóniát”
Tesla arra utal, hogy a kozmikus szimfónia nem más, mint rezonancia, más néven rezgés. “Semmi nem létezik a Világegyetemben, aminek nincs harmonikus rezgése” mondta, s ezzel a felfedezésével olyan rezgéskeltőket alkotott, amelyek az éterrel összhangban vibrálnak. Így alkotta meg a lila lemezeket is.
” Olyan bámulatosak ezek a tények, hogy úgy tűnik, maga a Teremtő elektromosnak tervezte meg ezt a bolygót.”- mondta Tesla
Tesla találmánya megihletett minket és így született meg cégünk. Küldetésünk a vitalitásról, az életminőségről, az egyensúlyról szól. Segítséget nyújtunk az embereknek abban hogy jól érezzék magukat, testileg és lelkileg erősek, kiegyensúlyozottak és egészségesek legyenek, és ezzel együtt elérjék anyagi, érzelmi, és az egészség területén kitűzött céljaikat.Mindehhez olyan különleges  termékeket választottunk, amelyek együtt de egyedi módon, és páratlan erővel képesek növelni a vitalitást és az energiaszintet, helyreállítani a testi és lelki egyensúlyt. Mindezt tudományosan, logikus érvekkel és tapasztalatokkal alátámasztva tesszük.Termékeink mindegyike engedéllyel rendelkezik. Egyszerű, jól fizető marketing mellett, a  munkaviszonyokat ideálisra alakítottuk ki, saját webirodát, prezentációs honlapot, marketinganyagokat, web-konferenciákat biztosítva. Ráadásul nagyon nagy előny., hogy Magyarországon indítjuk a céget, tehát tiszta, nyitott  terület az egész világ, s ez egyedálló üzleti lehetőség mindenki számára.. 
Képzeljen el egy eszközt, amely adóvevőként és átvivőként működve tisztítja meg, és tölti fel az univerzum szabad energiájával, az életerővel, a testi-lelki harmóniával az embert, a vizet, táplálékunkat, a növényeket, az állatokat és a levegőt…

Mindez úgy hangzik mintha a legújabb scifi film bemutatóján lennénk. Pedig létezik tudományos magyarázat
A tesla lemez rácsatlakozik a Föld elektromágneses mezejére, a szabad energia mezőre. Ez az elektromágneses (EM) tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk és minden élő szervezet másodpercenkénti sok ezer biokémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.
Nem véletlenül hívta Tesla e lemezeket a szabad energia antennáinak, adó-vevőinek és hordozóinak A tesla eszköz un. adó-vevőként és mágnesként viselkedik, mely magába szívja a pozitív rezgéseket, s e rezgések által “biofizikai információkat hoz át a szabad energia mezőből az emberi vagy bármilyen más élő energiamezőbe. De nem kizárólag antennákként működik, hanem un. transmitterekként, adatátvivőkként is. A tesla lemezt körül vevő mező megváltozik, kölcsönhatásba lép a szabad energiával, és az azt alkotó tachion részecskékkel, majd feltölti a környezetét pozitív energiával.
Testünk elektromágneses szerveződésű…

Az emberi biológiai frekvencia és a szabadenergia frekvencia egy azon spektrumban rezeg, így ez az energia elengedhetetlen a sejtszintű élettani folyamatokhoz, az idegrendszeri, neurológiai és mentális folyamatokhoz, de hatása van a DNS aktivitásra is.
Ahhoz hogy elfogadjuk a tachionok, a szabad energiát alkotó részecskék, az emberi testre gyakorló pozitív hatását, meg kell értenünk azt is, hogy testünk alapvetően elektromágneses szerveződésű, és minden kémiai vagy fiziológia folyamat a testünkben alapvetően ezen elektromos tuladonság működésétől, illetve a bevitt tápanyagok értékszintjétől függ. Ugyanis az emberi szervezet nem csupán egy molekulából felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye.
Minden egyes sejt elektromágneses egység amely elektromos módon reagál a külső energia hatására. A biokémiai folyamatokat tulajdonképpen egy elektromágneses irányítás hangolja össze Ha ennek működése nem megfelelő, sejtjeink, szöveteink kárt szenvednek. A megfelelő energetikai mező létfontosságú az egészség szempontjából, hiszen az elektromágneses tér váltja ki a megfelelő elektromos impulzusok által, és szabályozza sok milliárd sejtünk kémiai folyamatait A tachionok tulajdonképpen, apró, gyorsan mozgó kis takarító és szabályzógépek, amelyeket a tesla eszköz segítségével vonzunk magunkhoz és aktiválunk. Ezen részecskék a sejtek “szabályozása” által aktiválják és támogatják is belső erőinket, a sejtek működését, s ezáltal élettani, kémiai folyamatainkat, melyek egytől egyig szervezetünk elektromos tuladonságára épülnek. A hatásuk nagyon sok szinten működik, nem kizárólag testi, hanem érzelmi, lelki szinten is. Minél tovább használjuk a medált, a hatás annál gyorsabban és könnyebben következik be.
Az eredmény? Maga a csoda…
Drasztikusan megemelkedik az emberi energiamező rezgésszintje, fejlődő szervezeteknél – beleértve a növényelet, az állatokat és az embert – optimális növekedés és sejtosztódás, beteg szervezeteknél a regenerációhoz szükséges rezgésszintet beállása, az optimális sejtműködés helyreállítása, teljes revitalizáció, a fizikai, lelki “alkatrészeink” megújítása és feltöltése új pozitív energiával. Az energiaszint drasztikus megemelkedésével a beáradó életerő energia radikális gyógyulási folyamatokat eredményez mind lelki mind pedig fizikai síkon. Az ember rezgésszintje a normál 25.000-ről 100.000-re növekszik, a szellemi teljesítmény, koncentrálóképesség, memória fokozódik, növekszik a fizikai teljesítmény, beáll az érzelmi egyensúly, a stressz érzés megszűnik, békességet, harmóniát érzünk, s a frisseség és kiegyensúlyozottság érzése egyre inkább jelen van. Az ember a testi-lelki-szellemi egészség egyensúlyi állapotába kerül és életében jelentős minőségi változás következik be. 
A medálok és lemezek azonban nem kizárólag a testi-lelki harmónia kialakítására szolgálnak, de védelmet is nyújtanak az elektroszmogtól, az elekrtomos gépek, illetve hang és képhordozó eszközök által keltett káros elektorsugárzástól is. Ezzel egyidejüleg pedig olyan térerőt hoznak létre amely képes növelni a háztartási gépek teljesítményét ugyanakkor csökkenteni azok fogyasztását. 
 
Ralph Bergstresser, Tesla egykori asszisztense, írta le a lemezek működési elvét, Tesla jegyzeteit használva. 1912-ben született az Egyesült Államokba bevándorolt német szülők gyermekeként. Rendkívül érdekelte a szabad energia, vagy, ahogy ma a tudományos körökben nevezik, a nullponti energia. Gondosan tanulmányozott mindent, amit Nikola Tesla kísérleteiről írtak, és részt vett számos Tesla előadáson. Egy alkalommal be is mutatták őket egymásnak és a szabad energia iránti érdeklődésüknek köszönhetően azonnal barátok lettek. Az elkövetkező 20 évben számos beszélgetést folytattak a szabad energia megcsapolási eljárásának lehetőségeiről. Tesla halála után – a feltaláló hátrahagyott feljegyzései nyomán – Bergstresser megfejtette a Lila Harmónia Lemezekben lévő alumínium szerkezeti átalakításának titkát…
A Tesla lemez nem használódik el
A lemezek a legmodernebb technikai eljárásokkal készülnek, és a leghatékonyabb energia szintet növelő termékek, valójában az elsők, amelyek tachion energiával működnek. E lemezek soha nem használódnak el, tartósan generálják és töltik fel az emberi energiamezőt és adnak szilárd életerőt, energiát, egészséget és védelmet az embernek.
Nem trükk, hanem tudomány…
A kvantummechanika területén még mindig folynak kutatások, melyek a létező életerő energia hatásait vizsgálják és az összefüggéseket próbálják magyarázni. Egy azonban bizonyos, a tesla lemezek nem téveszthetők össze, más homályos magyarázatokon alapuló szenzációvadászattal, vagy trükkell. A lemezek működési mechanizmusa és kifejtett hatása tudományosan magyarázható, és mivel állatokra, növényekre is azonos módon és látványosan fejti ki hatását, a placebo hatás kizárható.
“Ha meg akarod érteni az univerzum titkait, gondolj az energiára, a frekvenciára és a rezgésre” (Tesla)
Szabad energia
Home / TESLA / Szabad energia
Nikola Tesla: „Mindannyian a végtelen világűrben száguldunk valami elképzelhetetlenül nagy sebességgel. Körülöttünk minden forog és mozog, mindenhol energia van. Léteznie kell egy olyan módszernek, amellyel ezt az energiát sokkal közvetlenebbül is fel tudjuk majd használni. Amikor képesek leszünk fényt nyerni a közvetítő közegből, amikor elektromos teljesítményt tudunk kicsatolni belőle, amikor mindenféle energiához nehézség nélkül hozzájutunk az energia kimeríthetetlen raktárából, akkor az emberiség óriási léptekkel fog majd előrehaladni.
Szakadatlanul gondolkodtam és munkálkodtam ezen a területen, és örömmel mondhatom, hogy elegendő elméleti és kísérleti bizonyítékom van ahhoz, hogy reménnyel, sőt bizonyossággal töltsön el az a tudat, hogy az évekig tartó erőfeszítéseimet siker koronázza, és rendelkezni fogunk egy olyan új energiaforrással, ami még a vízenergiát is felülmúlja, mert egyszerű berendezésekkel mindenütt, csaknem állandó és korlátlan mennyiségben rendelkezésünkre fog állni.”
Tesla valóban megalkotta azt a gépet amely kapcsolódva az univerzum erejéhez korlátlan mennyiségű energiát volt képes belőle kinyerni. A gép működésének titka azonban – mivel jegyzeteket nem készített, az ő titka marad…”Ha eljön az ideje, akkor először a működésének tudományos alapelveit hozom nyilvánosságra. Később pedig megmutatom a gyakorlati alkalmazását egy áramtermelő berendezés formájában. Ha sikerrel járok, a világ olyan (áramtermelő) gépeket fog látni, amelyekhez képest a mai legnagyobb turbógenerátorok csak játékszerek lesznek.” De mégis mi az a titkos energiaforrás, amely ingyenes, korlátlan mennyiségű, amelyre Tesla gondolt? Tesla rájött, hogy a villámlás mellékjelenségeként rendkívül alacsony frekvenciájú rádióhullámok kerülnek kisugárzásra, amelyek gyakorlatilag akadálytalanul képesek behatolni a földfelszínbe is. Ezzel a felfedezésével megtalálta azt a frekvenciát, amellyel a Föld elektromágnesesen rezonál.
Ez volt a szabad energia, tudományos nyelven nullponti energia, vagy Schumann energia, melyet a távol keleti ember chi-nek, a keleti ember pránának nevez, de hívják tachion energiának, életerőnek, univerzális energiának is. A lényeg hogy ez az energia egyfajta rejtett intelligencia amely ugyan olyan elengedhetetlen az élet fentartásához mint a víz, a táplálék, vagy a levegő.
Az élőlények és az ember szervezete alapvetően elektromágneses szerveződésű. A szabad energia (EM tér)szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk másodpercenkénti sok ezer biokémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.
Tesla a szabad energia mezőt a Föld élethez szükséges energia mátrixának hívta, amely egy mágneses mező és energiaraktár egyszerre. A tesla lemezek adó vevő működnek csatlakoznak rá a szabad energia mezőre és továbbítják ezt az energiát.

A szabad energia mező természetes, a Föld felszíne és az ionoszféra között kialakuló mágneses kölcsönhatások következtében létrejövő és az egész bolygót körbeölelő elektromos mező Ez a 7.8 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon mindenütt. Kiderült hogy e rezgés frekvencia megegyezik az emberi agy alfa hullámainak rezgésszámával.
Schumann azt állította, hogy minden élő szerveztnek szüksége van erre a mágneses térre a sejtek optimális működéséhez. Különösen az emberi szervezet reagál nagyon érzékenyen arra, ha megszakad a kapcsolat ezzel a mágneses térrel. E kapcsolat megszakadása leginkább technikai hatásoknak, a légszennyezettségnek, a gépek által keltett elektroszmognak köszönhető. Az autók vagy a vasbeton épületek szintén akadályozzák a szabad áramlást.
A Schumann rezonanciát a Föld természetes frekvenciájának is nevezik, és ezt az az idő határozza meg, ami alatt az elektromágneses sugárzás a gömb alakú kéreg belső felületén egy teljes fordulatot tesz meg. Vagyis a fény sebessége 299 792,458 km/s, a Föld egyenlítői kerülete 40 075,02 km, így a természetes frekvencia: 299 792,458 / 40 075,02 = 7,48 Hz.
 A fentebbi kísérleti megfigyelések mért értékei közül a 7,8 Hz-es frekvencia meglehetősen közel van az elméleti 7,48 Hz-hez.Az emberi agy elektromos áramainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hz közötti elektromágneses hullámokat termel. Az orvostudomány ezt a spektrumot négy főbb tartományra osztja, amelyek különböző tudatállapotokhoz kapcsolódnak:
1. A delta-hullámok (1-3 Hz) az álom nélküli mélyalvásban és a komatózus állapotokban jellemzőek.
2. A théta-hullámok (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk.
3. Az alfa-hullámok (8-12 Hz) a nyugalmas ébrenléti állapotokban lépnek fel (pl. meditáció során, röviddel az elalvás előtt, illetve közvetlenül az ébredés után).
4. A béta-hullámok (13-20 Hz) a normális ébrenléti állapotra jellemzőek.

Idegrendszererünk elektromos ingerek révén működik, ezáltal képes egész szerveztünket irányítnai. Minden egyes sejtünk egy elektromos egységként képzelhető el, amely energiát ad le és vesz és vesz fel. Az emberi biológiai frekvencia, az agy által kibocsátott hullámok rezgésszintje, azonos spektrumban mozog az ELF -azaz a szabadenergia frekvenciájával. A szabad energia tehát szükséges a biológiai funkciók működéséhez, a szervi és sejtszintő fiziológiás folyamatokhoz. Ez az energia szintén befolyásolja a DNS aktivitást, (genetikai kódolást és dekódolást), valamint az idegrendszeri, neurológiai és mentális folyamatokat, és minden egyes sejtünk működését! A NASA megfigyelései is igazolták, azt a tényt, észlelték, hogy az űrállomásokon, ahol a Föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul.
A legjobb példa e kölcsönhatás bemutatására az időjárás változásakor fellépő, testünkben végbemenő fiziológiai és mentális folyamatok. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a szervezetünk működése, közérzetünk és hangulatunk függ az időjárástól, a frontátvonulástól. Ezekért a változásokért elsősorban a légköri elektromosság a felelős. Vihar előtt az elektromos tér gyorsan változik, és ennek olyan élettani és mentális hatásai vannak, mint például a fejfájás, nyugtalanság, izgatottság. Az elektromágneses tér változásai különösen erősen hatnak az agyra és az idegrendszerre. A növények és állatok viselkedése is gyakran megváltozik a vihar előtt. Ez is azt mutatja, hogy szoros, elválaszthatatlan kapcsolatban és kölcsönhatásban vagyunk az elektromos légkörrel, s természetes energiamezőnk létfontosságú, mentális, fizikai, vagy érzelmi működésünk szempontjából.

De a modern életstílus tele van stresszel és negatív környezeti hatásokkal melyek tartósan gyengítik és lebontják a természetes emberi energia mezőt. Ehhez hozzájárul a gyenge tápanyagbevitel, hiszen a legtöbb táplálék amit beviszünk híjján van az értékes ásványi anyagoknak, nyomelemeknek, vitaminoknak.
Egyre többen panaszkodnak gyakori fáradtságra, kimerültségre, alacsony energiaszintre, idegességre, stresszes állapotokra, az egyensúly hiányára. A tesla energialemezek segítenek abban hogy ezek a kóros állapotok megszünjenek, visszahozzák az életerőt, az egészséget, a vitalitást.
Nikola Tesla (Smiljan, születésekor Magyar Királyság, ma Horvátország, 1856. július 10. – New York, 1943. január 7.) fizikus, feltaláló, villamosmérnök, filozófus.
Életében 146 szabadalmat (ebből 112-t az USA-ban) jegyeztek be a neve alatt. Róla nevezték el a mágneses indukció SI-mértékegységét (lásd: tesla).
A világ egyik legjelentősebb és leghíresebb tudósa és feltalálója, tevékenységét elsősorban az elektromosság, mágnesesség és gépészet területén fejtette ki. Több fontos elméleti és gyakorlati részecskefizikai és gravitációs kutatáson kívül a nevéhez kötődik a többfázisú villamos hálózat, a váltóáramú motor, az energia vezeték nélküli továbbítása, az energiatakarékos világítás, a távirányítás, a nagyfrekvenciás elektroterápiás készülékek, a napenergia-erőmű és más megújuló energiaforrással működő berendezések, valamint a rádió feltalálása is. Munkássága jelentősen hozzájárult a második ipari forradalomhoz, és döntő mértékben meghatározza jelenkori gazdasági és társadalmi életünket.
A TESLA VITAL Power Life rendszer büszkén vállalta, korunk zsenijének gyakorlati tudása alapján létező termékcsalád, hálózat útján történő forgalmazását. Törekszünk a jövőben is, hogy ne merülhessen feledésbe a SZABAD ENREGIA hihetetlen valósága.
Tesla üzenete
 
Nikola Tesla vagyok
és ez az én üzenetem a ma emberének:

Sokan néztek most körbe kérdőn, mi történik a Földön. Sokan vagytok – szinte mindenki – akik válaszokat keresnek. Nincsenek munkahelyek, jövedelmetek nagyon kevés. Energiaválság korszakát élitek. Ez a válság belső energiáitok és az életetekhez szükséges külső energiaforrások válsága, egyaránt.
Tudnotok kell, hogy a Föld egyfajta elektromos áramban úszik. Mivel a Föld belsejében található anyag jóval sűrűbb a külső rétegekhez képest, a Föld forgásának következtében fellépő súrlódás során mérhetetlen mennyiségű elektromos potenciál keletkezik. Ez az energia a bolygótok mágneses, északi és déli pólusán keresztül „csapódik le”, és egy elektromos burkot hoz létre a planéta körül. Úgy képzeljétek ezt el, mint egy narancsot és héját. A narancs a bolygó, a héja az elektromos mező.

Gyakorlatilag végtelen mennyiségű elektromos áramban úsztok, úgy vesz körül benneteket, mint halat víz. Ez az Energia egy végtelen erőforrás. Nincs mennyiségi korlátja az elektromosságnak, amit elő tudtok állítani magatoknak. Egyetlen nemzet sem sajátíthatja ezt ki. Mindenkié. A Föld bármely pontjáról elérhető. Nevezzük ezt az erőforrást:
SZABAD ENERGIÁNAK
Képzeljétek most el, hogyan lehet ezt a mezőt ingyen felhasználni, hogy otthonaitokat megvilágítsa és házaitokat befűthesse, élelmetek előállításához forrást adjon. Mikor autót vezettek, képzeljétek el, hogy a jármű ebből a forrásból táplálkozik, mágneses motorral üzemel, amely tiszta, és nincs szükség utántöltésre. Képzeljétek el, hogy az út menti töltőállomások egyszerű pihenőhelyekké és vendéglátási egységekké alakulnak. Képzeljétek el, hogy minden amihez elektromosság kell ebből a forrásból táplálkozik! Képzeljétek el az ingyen tiszta szabadon felhasználható energiát!
Nikola Tesla vagyok, aki földi életét az emberi szabadságnak szentelte…

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.