Dr. Chen For Head Roll On hűsítő zselé golyós kiszerelésben - 37 g - HH

Dr. Chen For Head Roll On hűsítő zselé golyós kiszerelésben - 37 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 37 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4059
Ár:
Ár:2,000 Ft

A termékről

Dr. Chen For Head Roll On hűsítő zselé golyós kiszerelésben - 37 g - HH
 
Összetevők INCI: Aloe barbadensis gel (Aloe vera gél), Citrus grandis extract (grapefruit kivonat), Tocopheryl acetate (E-vitamin), Alcohol (alkohol), menthol (természetes mentol kristály). Külsőleg a bőrre kenve hűsít, frissít, élénkít. Kánikulában kellemes felüdülést nyújthat halántékon, tarkón és a csuklón történő alkalmazása. Hirtelen időjárás változások esetén is alkalmazható a homlokon, tarkón, halántékon. Jól kiegészíti az akupresszúrás kezeléseket, így a meridiánok stimulálását. OÉTI szám: 2786/2010.
Felhasználási javaslat: A készítmény golyós kiszerelésének köszönhetően könnyen és egyszerűen használható. Külsőleg bőrre -halántékra, tarkóra, csuklóra- kenhetjük. Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Ügyeljen arra, hogy a készítmény szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön, ellenkező esetben bő vízzel mossa le! Bármely összetevőre való allergiás érzékenység esetén alkalmazása tilos! Használat után gondosan zárja vissza a kupakot! Alkohol tartalmú készítmény, hőtől és nyílt lángtól távol tartandó!
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 3301909000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.