Dr. Chen Bio Glucosamine + MSM + Ginseng Forte tabletta - 1200 mg × 40 db - HH

Dr. Chen Bio Glucosamine + MSM + Ginseng Forte tabletta - 1200 mg × 40 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 1200mgx40db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4030
Ár:
Ár:3,300 Ft

A termékről

Dr. Chen Bio Glucosamine + MSM + Ginseng Forte tabletta - 1200 mg × 40 db - HH
 
Főbb összetevők: MSM (metil-szulfonil-metán 500mg/tabletta), glükózamin-szulfát (tengeri eredetű 400mg/tabletta), Panax ginseng gyökér kivonat por (100mg/tabletta). A glükozamin és az MSM hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, valamint fontos szerepet tölt be az ízületi porcok épségének megőrzésében. A ginseng keringésre gyakorolt hatása révén támogatja a készítmény hatóanyagainak felszívódását és hasznosulását, segít fenntartani a szellemi és fizikai teljesítőképességet. Használata ajánlott aktív életet élők számára.
Adagolás: naponta 1 tabletta bevétele javasolt. Ajánlatos 1-3 hónapos kúrát tartani. Figyelmeztetés: gyermekeknek és véralvadásgátló gyógyszert szedők számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott. A ginseng fogyasztása várandós és szoptatós kismamáknak, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.