Az Aviva módszer - Aviva's method I. kötet P

Az Aviva módszer - Aviva's method I. kötet P
Szerző: Aviva Gabriella Steiner
Fordította: Sik Toma
Megjelenés: 2009
ISBN: 9789635507382
Terjedelem: 155
Állapot: új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1591

A könyv tartalmáról

Az Aviva módszer  Nőknek és férfiaknak - Aviva's method I. kötet
Gyakorlatsorok a hormonális egyensúlyért és a termékenységért.
Gyakorlatsorozatok, amelyek meghozzák és rendezik a nők havi ciklusát akaratuk szerint és könnyítenek a változó kor tünetein.
Mikor, hogyan és milyen esetekben segíthet a Módszer? 1. Fogamzásgátló szereket használtál, mégis megfogantál? 2. Erős fájdalmaid vannak menstruáció előtt, vagy alatt? 3. A menstruáció időtartama több, mint öt nap? 4. Súlytöbblettől szenvedsz, de nem túlzott evéstől? 5. Nem vagy fogamzóképes, habár nincs semmi meghatározott orvosi ok erre? 6. A változás kor tünetei okoznak szenvedést? 7. Egy évben csak egy-két, vagy három menstruációd van és ez zavar téged? 8. A menstruáció rendszertelenül jelentkezik nálad, egyszer kéthetenként, egyszer kéthavonként? 9. Soha nem volt menstruációd természetes módon, habár elmúltál 13, 20, sőt talán még 30 éves is? 10. Férfi társainknak is vannak problémái?
Saját hormonháztartásod felserkentésével optimalizálhatod hormonszintedet!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.