Sugárszennyeződésektől tisztító és immunerősítő makrobiotikus ételek

Sugárszennyeződésektől tisztító és immunerősítő makrobiotikus ételek
Szerző: Sebestyén Szilvia
ISBN: 978963894990-5
Terjedelem: 136
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 4204
Ár:
Ár:4,700 Ft

A könyv tartalmáról

Sugárszennyeződésektől tisztító és immunerősítő makrobiotikus ételek
 
Makrobiotikus étrenddel csökkenthető vagy megszüntethető a civilizációs betegségek: elhízás, emésztőrendszeri, mozgásszervi, szív és érrendszeri problémák, rák, fizikai, érzelmi és mentális rendellenességek kockázata. A szülők ilyen étrenddel a fogantatás előtt megalapozzák a szaporító szerveik egészségét, a társkapcsolatuk harmóniáját, egészséges időskorukat, sőt a gyerekeik fizikai, érzelmi egészségét és tudati fejlődését is. Élettel teli, természetes alapanyagokból - egész gabonák, zöldségek, babfélék, erjesztett szójatermékek, magfélék, tengeri füvek, halak, helyi gyümölcsök, - készítünk ízletes, kiegyensúlyozott, változatos ételeket, amelyek gazadagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, így támogatják az egészséges emésztő rendszert, a jó minőségű vért, az erős immunrendszert, a gyógyulást és az egészséges, hosszú életet.

Ebben a könyvben összefoglaljuk a sugárzásokat (például UV sugárzások, napkitörések, földsugárzások, atomkísérletek és balesetek sugárhatása, egészségügyi szűrővizsgálatok, élelmiszer besugárzások, elektromos készülékek, nagyfeszültségű vezetékek, transzformátor állomások) és immunrendszerünk egyéb modernkori kihívásait, valamint ezek hatásait az egészségünkre. Foglalkozunk a káros hatások csökkentésével természetes életmód, különféle eszközök és speciális étrend segítségével. Évtizedek gyakorlati tapasztalatai és kutatási eredményei alapján igazolt, hogy testünk megtisztítható sokféle sugárzás és környezeti szennyeződés káros hatásaitól egyszerű, ősi, gyógyító, makrobiotikus táplálékkal és életmóddal. A gyenge állapotban lévő, a betegségekből lábadozó, a gyakori fertőzésekkel küzdő, a fáradt és az erős környezeti hatásoknak kitett egészséges emberek is hasznát veszik ezeknek az ételeknek a regenerálódásukhoz.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.