Gyermekeink és családunk egészsége makrobiotikus étrenddel és életmóddal

Gyermekeink és családunk egészsége makrobiotikus étrenddel és életmóddal
Szerző: Sebestyén Szilvia
ISBN: 9789638711298
Terjedelem: 154
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 2502
Ár:
Ár:4,990 Ft

A könyv tartalmáról

Gyermekeink és családunk egészsége makrobiotikus étrenddel és életmóddal
Makrobiotikus szemléletű, holisztikus gyermekgondozás és természetes, kiegyensúlyozott táplálkozás az egész család egészségéért
Makrobiotikus receptfüzetek
A család egészsége és boldogsága a spirituális fejlettség mércéje, amit a családunkért teszünk, azzal hozzájárulunk a közösségünk, a nemzetünk, a világ egészségéhez és békéjéhez. A szülők számára a gyerekek egészsége, jóléte, a fizikai és szellemi táplálékuk a legfontosabb, szeretetet és energiát fordítanak arra, hogy megfelelően ellássák, tanítsák őket akkor is, ha munkát, lakóhelyet, életmódot, főzési módot kell változtatniuk a gyermekeik érdekében. A legfontosabb szülői feladat a gyerekeket az egészség és a boldogság felé terelni, példát mutatni nekik, átadni az élethosszig tartó egészség és jólét módjának az tudását.

A gyerekek iránti szeretet és gondoskodás magától értetődik a családi és közösségi összetartással együtt ott, ahol természetes étrendet és életmódot követnek. Az ősi és mégis modern, kiegyensúlyozott, makrobiotikus életvezetés és étrend, amely csökkenti vagy megszünteti az elhízás, szívbetegségek, rák, a fizikai, érzelmi és mentális rendellenességek kockázatát, alapvető szerepet játszik a gyereknevelésben is. Ideális esetben ilyen a szülők étrendje már a fogantatás előtt és a terhesség időszakában, ezzel nem csak a saját szaporító szerveik egészségét, a társkapcsolatuk harmóniáját alapozzák meg, hanem az utódaik jövőbeli fizikai, érzelmi egészségét és tudati fejlődésének lehetőségét. Makrobiotikus étrenden, életvezetéssel, szerető, egészséges családban növekedve tovább a gyerekek életörömmel, jó egészséggel, ítélőképességgel felszerelkezve képesek lesznek arra, hogy megvalósítsák álmaikat.

A könyv segítséget nyújt a gyermeket vágyó, váró és nevelő szülők számára a holisztikus gyermeknevelésben, a tápanyagokban gazdag, kiegyensúlyozott étrend, életvezetés és a természetes otthoni környezet kialakításában. Foglalkozunk a családok egészségével, a gyermekek fejlődésének, növekedésének, táplálkozásának és egészségének fő kérdéseivel, a gyerekbetegségekkel, a különféle egyensúlytalanságokat helyrehozó étrenddel, a természetes gyógyító ételekkel, italokkal és otthoni kezelési módokkal.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.