A párkapcsolat forradalma

A párkapcsolat forradalma
Hogyan élesszük újjá a szerelmet?
Szerző: Riekje Boswijk-Hummel
Megjelenés: 2007
Kiadó: Ursus Libris Kiadó
ISBN: 9789639718067
Terjedelem: 288 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5988
Ár:
Ár:2,850 Ft

A könyv tartalmáról

A párkapcsolat forradalma


Miért futnak zátonyra oly gyakran a házasságok, a párkapcsolatok? Tényleg nincs más megoldás ilyenkor, mint elválni? Hogyan tudjuk a kapcsolatot új tartalommal megtölteni? Hogyan kell ehhez mindkét félnek belsőleg megváltoznia? Mi valójában a szeretet, a szerelem?
Riekje Boswijk-Hummel holland pszichológusnő egyéni és lényeglátó módon válaszolja meg ezeket az oly gyakran felmerülő kérdéseket. Könyvében, amely hazájában tíz kiadást ért meg, számos személyes és terápiás tapasztalataiból merített példát is felvonultat, és erős érzelmi töltéssel közvetíti a levonható tanulságokat.
Felvázolja, hogy milyen erők működnek a partnerek között, és hogyan válhat a párkapcsolat beidegződött szerepmodellek kibogozhatatlannak tűnő szövevényévé. Hitet tesz amellett, hogy az esetek többségében nem a válás jelenti ilyenkor a valódi megoldást, hanem az, hogy valóban felnőtté érünk, és kifejlesztjük önmagunkban az együttérzést és az igazi szeretet képességét.

A szerző művei

  • Felismerni, megérteni, elengedni
    Riekje Boswijk-Hummel
    Ár: 3,150 Ft
    Új
Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.