Természetes élet és gyógymód - Orvosoknak, diatetikusoknak és az összes önállóan gondolkodni és cselekedni képes szellemi lénynek

Természetes élet és gyógymód - Orvosoknak, diatetikusoknak és az összes önállóan gondolkodni és cselekedni képes szellemi lénynek
Kozmoterápia - Bevezetés és gyakorlati alkalmazások.
Szerző: Edmond Bordeaux Székely
Megjelenés: 2002
ISBN: 9638616180
Terjedelem: 264
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 941
Ár:
Ár:4,550 Ft

A könyv tartalmáról

A szerző mint a Nemzetközi Kozmoterápiai Expedició 1930-40 igazgatója,bejárta az öt kontinenst, mindenütt az ősi tudást kutatva. Ezen tapasztalatainak, az esszénus tanításoknak, valamint a huszadik szd.-i ismereteinek birtokában dolgozta ki azt a ma is eredményesen alkalmazható gyógymódot, ami a hazai alternatív gyógyászatnak is egyik fő forrása. A mű magába foglalja a Kozmikus Élet és Gyógymód c. könyvet is, az összes gyakorlati útmutatásokkal együtt. Orvosoknak, diatetikusoknak és minden önállóan gondolkodó személynek óriási lehetőséget és segítséget nyújtó enciklópédia, amelyben a szerző bebizonyítja, hogy az ember számára a legjobb szanatórium maga a természet, melynek gyógyszerei mindenütt megtalálhatók: Nap,levegő,víz, gyümölcsök, növények, növényi gyógyszerek.

E kötet az első magyar nyelven megjelent kozmoterápiával foglalkozó könyv, melyet a kiadó nemcsak orvosoknak, diatetikusoknak, hanem minden önállóan gondolkodni képes szellemi lénynek ajánl.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.