Otthoni tartósítás erjesztéssel
Otthoni tartósítás erjesztéssel
természetesen!
természetesen!
A könyv tartalmáról
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
különleges kenyerek, péksütemények
ecet és bor készítése házilag
A szerző művei
-
Cosima Bellersen QuiriniÁr: 3,500 Ftantikvár, jó állapot
-
Csináld magadCosima Bellersen QuiriniÁr: 2,950 Ftúj