A betegség mint pótcselekvés - Pósa Ferenc

A betegség mint pótcselekvés - Pósa Ferenc
Szerző: Pósa Ferenc
Megjelenés: 2014
ISBN: 9789638993915
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7337
Ár:
Ár:4,900 Ft

A könyv tartalmáról

A betegség mint pótcselekvés - Pósa Ferenc
 
betegség olyan, mint egy labirintus! Belemegyünk, beleesünk, és jól eltévedünk. Kezdetben ez fel sem tűnik. Lábunk alól fokozatosan kicsúszik a biztonságosnak hitt talaj. Kétségbeesve rohangálunk a szűk járatokban. Ebben a sietségben aztán gyakran elmegyünk a kivezető út mellett. Minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy könyvünk

Van, amikor egy pirulánál több kell gyógyulásodhoz!
AZÉRT VÁGYSZ A GYÓGYULÁSRA, MERT ELÉRHETED! 
“Ezer” példát tudnál mondani arra, amikor jobban lettél egy kiadós sétától, attól hogy kiszakadtál a kimerítő taposó malmodból és fürödtél egy nagyot, vagy attól, hogy alaposan kibeszélted magadból minden lelki erődet felemésztő problémáid gyökerét. S, amikor eltávolodtál, már betudtad fogadni azt a melengető szeretetet, mindened átható felszabadító érzést, ami visszavezetett egészségedhez. Pontosan ehhez kapsz pótolhatatlan segítséget a könyv által.
Közel 600 betegség (és tünet/együttes) értelmezése között minden esetben pillanatok alatt megtalálod problémád gyökerét és annak ismertetését, amivel a lehető legrövidebb idő alatt eléredheted a gyógyulásod.
 

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.