A medence és a hát alsó részének kezelése masszázsterápiával

A medence és a hát alsó részének kezelése masszázsterápiával
Szerző: Joseph E. Muscolino
Megjelenés: 2021
Kiadó: Medicina Kiadó
ISBN: 978 963 226 770 8
Terjedelem: 428 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7458
Ár:
Ár:11,300 Ft

A könyv tartalmáról

 

A medence és a hát alsó részének kezelése masszázsterápiával
 

A könyvben bemutatott masszázsterápiás technikákkal hatékonyan gyógyíthatóak a medence és a hát alsó részének különféle megbetegedései.

A szerző az egyértelmű utasítások, a világos leírások és magyarázatok, valamint az illusztrációk segítségével lépésről lépésre vezeti végig a könyv olvasóját a kipróbált és bizonyítottan hatásos diagnosztikai és kezelési technikák széles választékán.

A medence és a hát alsó részének anatómiai és élettani ismertetésével, valamint e testrész szokásos megbetegedéseinek leírásával alapoz. A mélymasszázs-terápia biztonságos alkalmazásához részletesen ismerteti a test mechanikai működését.
Megismertet a vizsgálati módszerekkel, amelyek segítségével feltárhatóak a probléma okai és eldönthető, hogy milyen kezelésre lesz szükség.
A masszázsterápiás kezelések elsajátítását könnyen átlátható ábraanyag és a technikákat egyértelműen és részletesen bemutató leírás segíti.
 

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.