A földsugárzás titkai - antikvár

A földsugárzás titkai - antikvár
Szerző: Gelencsér László
Megjelenés: 1991
ISBN: 9637998020
Terjedelem: 75 oldal
Állapot: Antikvár
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6112
Ár:
Ár:2,550 Ft

A könyv tartalmáról

Kedves Olvasó! Ez a könyv, amit a kezében tart, egy olyan természeti jelenségről és annak következményeiről szól, amely az emberiséget ősidők óta foglalkoztatja. Vajon miért nem foglalkoztak ezzel a jelenséggel korábban? Valószínűleg azért, mert nem ismerték eléggé, "babonaságnak", "boszorkányságnak" tartották. Tény, hogy az emberiség a történelem folyamán, inkább egymást és a természeti környezetét pusztította és pusztítja még ma is, ahelyett, hogy az egészségére ártalmas életmódján, természetszemléletén változtatna.
A földsugárzásról, hatásairól, az azt kutató és feltáró radiesztéziáról, mint "új" tudományról, annak sokszínű ágáról, és nem utolsó sorban a sugárzások elleni védekezésről szól ez a könyv.
Azoknak az embereknek pedig, akik született képességüknek köszönhetően "szenzitívek" és így maguk is vesszős és ingás "kutatókká" válhatnak, kézi könyvünket ajánljuk.
Jó lenne, ha mindenki megismerné azokat a fontos biológiai, élettani, fizikai hatásokat, előnyöket (mert ilyen is van) és hátrányokat, amelyeket a föld mélyéről elinduló "titokzatos erők" okoznak, valamennyi élőlénynek és növényzetnek. Ha mindenki járatos lenne az ellenük való védekezésben, akkor kevesebb gyógyszerfogyasztással, sokkal több egészséges ember élne a földön.
TARTALOM
Előszó helyett 5
Miért káros a földsugárzás az emberre? 7
Curry rácshálózat 10
Poláris mezők 12
Hogyan védekezzünk a földsugárzás ellen? 13
Az elhárítás módjai 13
Leernyőzési módszer transzformátor lemezzel 14
A földsugárzás hatása az állat- és növényvilágra 16
A radiesztézia, mint tudomány 19
Ki alkalmas radiesztéziai vizsgálatokra? 20
Mi okozza az inga mozgását és a vessző kilengését? 20
Az OD, IM, OM, CM 22
A radiesztézia részei 25
Az anyagi radiesztézia 25
A szellemi radiesztézia 38
Lelki, pszichés radiesztézia 8
Az inga- és vesszőstan kérdései 49
Az inga jelbeszéde 52
A vessző 53
Mérési eljárások. Szenzitivitás megállapítása különböző módon 57
A vízkutatásról 60
A földsugárzás, mint rizikófaktor a rákbetegség kialakulásában 66
Utószó 73
A földsugárzásról, hatásairól, az azt kutató és feltáró radiesztéziáról, mint „új” tudományról, annak sokszínű ágáról, és nem utolsó sorban a sugárzások elleni védekezésről szól ez a könyv.
Azoknak az embereknek pedig, akik született képességüknek köszönhetően „szenzitívek” és így maguk is vesszős és ingás „kutatókká” válhatnak, kézi könyvünket ajánljuk.
Jó lenne, ha mindenki megismerné azokat a fontos biológiai, élettani, fizikai hatásokat, előnyöket (mert ilyen is van) és hátrányokat, amelyeket a föld mélyéről elinduló „titokzatos erők” okoznak, valamennyi élőlénynek és növényzetnek. Ha mindenki járatos lenne az ellenük való védekezésben, akkor kevesebb gyógyszerfogyasztással, sokkal több egészséges ember élne a földön.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.