A nagy arkánum víziói

A nagy arkánum víziói
Szerző: Ferenczi Réka
Megjelenés: 2022
ISBN: 9786158198226
Terjedelem: 119
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 8054
Akciós ár:
Ár:4,790 Ft
Régi ár:
Régi ár:4,990 Ft

A könyv tartalmáról

 


A nagy arkánum víziói
 
"Nincs titok, az ajtó nyitva áll - a kulcs a kezedben.
Felfedezés szagát hozza a szél..."

A tarot napjainkban virágkorát éli. Egyetemes szellemisége, mindenkori aktualitása igazi rejtély. Könyvünk a Nagy Arkánum rendszerét, összefüggéseit és az ember fejlődésének, spirituális életútjának állomásait igyekszik megmutatni a szöveges leírásokon és a művészi illusztrációkon keresztül.
Ferenczi Réka egy kivételes tehetségű illusztrátor, aki közkedvelt tetoválóművész is egyben.
A könyv különlegessége az újszerű megközelítésű tarot-bemutatáson és a páratlan grafikákon kívül, hogy Réka lírai stílusban szavakba is önti vízióit... Így lesz teljes az alkotófolyamat, és így lesz teljes az olvasói élmény is. Lírai szövegbetétei felerősítik a rajzaiból áradó rendkívül szuggesztív erőt, ősi bölcseletet olvashatunk ki ennek a fiatal lánynak a tollából, a vagány stílusú misztikus figuráinak üzenetéből. Múlt, jelen és jövő ötvöződik...
Ez az a könyv, amit újra és újra elő kell venni, mert annyi üzenetet és mondandót közvetít, hogy egyszeri olvasatra nem lehet mindent befogadni.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.