Nostradamus profeciái

Nostradamus profeciái
Szerző: Erika Cheetham
Megjelenés: 1993
Terjedelem: 224
Állapot: antikvár
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 8201
Ár:
Ár:3,500 Ft

A könyv tartalmáról

Nostradamus profeciái
 
A ​jövendölések alapjául szolgálhatnak látomások, megvilágosodások, vagy a transzállapot. A híres látnokok – Jeanne D'Arc, Nostradamus, Edgar Cayce és a napjainkban élő Jeane Dixon – olyan dolgokat láttak előre, amelyek nagyrészt megvalósultak.
A XVI. században élt asztrológus és látnok, Michel de Nostredame, azaz latinosan Nostradamus, jövőre vonatkozó gondolatait és elképzeléseit a Centuriák című nagyszabású művében foglalta össze.
Nostradamus négysorosainak rejtett értelmét azóta is próbálják megfejteni. A latinul írott szövegek egyik legnevesebb és legalaposabb fordítója és kutatója Erika Cheetham, akinek első Nostradamusról megjelent könyve igazi világsiker lett.
Ebben a kötetében a szerző áttekinti Nostradamus életét és munkásságát, és a mai ember számára érthető magyarázatokat fűz a híres látnok négysorosaihoz. Elsősorban a mostani időkre és a huszadik század utolsó negyedére vonatkozó jóslatokat állítja a figyelem középpontjába:
Háború a Közel-Keleten
A Szovjetunió felbomlása
A három nagyhatalom katonai erejének növekedése
A brit monarchia vége
Pusztító földrengés az Egyesült Államokban
New York egyenlővé válik a föld színével
Az Antikrisztus feltámadása…
… és még számtalan huszadik századi eseményre utalnak Nostradamus próféciái

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.