Gyermekszületés természetfeletti módon

Gyermekszületés természetfeletti módon
Szerző: Jackie Mize
Fordította: Hajekné Bolla Borbála
ISBN: 9634409563
Terjedelem: 128
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1050

A könyv tartalmáról

A terhességet és a szülést legtöbben úgy könyvelik el, mint betegeskedések és állandó hangulatváltozások idejét, melyet egy tizenkettőtől huszonnégy órán át tartó fájdalmas és kemény vajúdás kell, hogy kövessen. Sok asszonnyal azt is elhitetik, hogy nem is eshetnek teherbe. Mások a megtermékenyülést követően fájdalmas vetélésen mennek keresztül. Gondolom, te is eleget hallottál ilyesmikről.
 ISTENNEK VAN ENNÉL JOBB MÓDSZERE - EGY TERMÉSZETFELETTI MÓDSZERE.
A Gyermekszületés természetfeletti módon című könyv Isten ígéreteinek egy nagyon is gyakorlatias és realisztikus megvilágítása a megtermékenyülés-, terhesség- és gyermekszülés terén.
A könyv nem egy légből kapott bolondság, hanem egy nagyon is valóságos történet arról, hogy egy házaspár hogyan győzte le a gyermekszületés körül terjengő téveszméket, és hogyan juttatták győzelemre Isten tervét. Jackie Mize-nak azt mondták, hogy soha nem lehet gyereke. De azáltal, hogy felkutatták, és működésbe hozták mindazokat az erőteljes igazságokat, és hittel kapcsolatos törvényszerűségeket, melyeket a Bibliában találtak, mégis lett négy csodálatos gyermekük. Ezeket az Isteni igazságokat és törvényszerűségeket osztja meg veletek ez az izgalmas könyv.
OLVASÁS KÖZBEN MEGTUDHATOD:

  • Hogyan hozd működésbe a hittel kapcsolatos törvényszerűségeket a saját gyermeked természetfeletti módon történő születésekor.
  • Hogyan légy élő példája az Isteni ígéretek gyakorlati alkalmazásának.
  • Hogyan győzd le a félelmet a terhesség és a szülés ideje alatt.
  • Hogyan és mikor használd a hitedet a terhesség és a szülés alatt.

A GYERMEKSZÜLETÉS TERMÉSZETFELETTI MÓDON CÍMŰ KÖNYVBEN OLVASHATSZ MÉG:

  • Rengeteg hiterősítő bizonyságtételt olyan asszonyoktól, akik ugyanezeket a törvényszerűségeket követve, maguk is természet feletti módon szültek.
  • Megvallásokat és imádságokat a természetfeletti megtermékenyülés, terhesség és gyermekszülés minden szakasza és különböző körülményeire vonatkozóan.
  • Terry Mize erőteljes tanítását az Ádámra és Évára szálló édenkerti átokról

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.