Endometriózis - Minden, amit a tünetekről, a diagnózisról és a gyógyításról tudni érdemes

Endometriózis - Minden, amit a tünetekről, a diagnózisról és a gyógyításról tudni érdemes
Szerző: Dr. Francisco Carmona
Megjelenés: 2022
ISBN: 9789635446506
Terjedelem: 191 oldal
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7691
Akciós ár:
Ár:4,740 Ft
Régi ár:
Régi ár:4,990 Ft

A könyv tartalmáról

 

Endometriózis - Minden, amit a tünetekről, a diagnózisról és a gyógyításról tudni érdemes
 
Végre egy könyv, amely átfogóan, közérthető szöveggel és illusztrációkkal ismerteti az endometriózissal kapcsolatos tudnivalókat, kiegészítő terápiás lehetőségeket.

Az endometriózis krónikus nőgyógyászati betegség, amely minden tizedik termékeny korú nőt érint, és amely drámaian kihat az érintettek mindennapi életére. Ennek ellenére nagyon keveset tudunk róla, és ritkán beszélünk nyíltan a témáról.

A szerző dr. Francisco Carmona nőgyógyász, egyetemi professzor, a téma elismert szakértője. Ebben a hiánypótló kötetben részletesen és közérthetően kifejti a legfontosabb kérdéseket:

- Mi is az endometriózis?

- Miért alakul ki?

- Melyek a betegség rizikófaktorai?

- Milyen tünetei vannak?

- Milyen kezelési módokat alkalmaznak jelenleg?

- Milyen érzelmi hatással van a betegség a nőkre, és milyen mértékben hat társadalmi és párkapcsolatukra, illetve a munkahelyi környezetben elfoglalt helyükre?

Ez a rendkívül hasznos, világosan illusztrált kézikönyv táplálkozási tanácsokkal, tornagyakorlatokkal segíti az endometriózisban szenvedő nőket, bemutatja a kiegészítő terápiákat, és segít abban is, hogy panaszok esetén hova érdemes fordulni

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.