Aromaterápia a várandósságtól a szoptatásig

Aromaterápia a várandósságtól a szoptatásig
Szerző: Ingeborg Stadelmann
Megjelenés: 2020
ISBN: 9786158028141
Terjedelem: 224
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7787

A könyv tartalmáról

 
Aromaterápia a várandósságtól a szoptatásig
 
Ingeborg Stadelmann, A bába válaszol és a Bevált aromakeverékeim című nagysikerű könyvek szerzőjének új könyve.
Várandósok, gyermekágyasok, kisgyermekesek és az őket segítő, körül vevő szakemberek kézikönyve ez, mely nagy segítség lesz a méltán népszerű Stadelmann aromakeverékek(R) helyes használatakor.

"A természetes aromakeverékek alkalmazásakor nem a betegségeket vagy azok tüneteit akarjuk elnyomni, hanem az a célunk, hogy egészen banális panaszokból ne alakulhassanak ki szövődményes betegségek, és az immunrendszerünket úgy erősítsük, hogy újra hamar talpra állhasson. Szívesen bátorítom a nőket az öngondoskodásra az anyává válás idején felmerülő panaszok esetében. Megerősítem őket abban, hogy tiszteletteljes odafigyeléssel bánjanak saját magukkal. A leendő anyák önrendelkezése meghatározó lehet a gyermek további élete szempontjából ugyanúgy, mint ahogy a szülés folyamata is meghatározó és egyben teljesíthető. Ilyen értelemben kívánok minden olvasómnak egészséges és érdeklődő gyermekeket, akiket életük nagy kihívásaként, de egyben gazdagodásaként tudnak elfogadni." Ingeborg Stadelmann

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.