Alapvető klinikai masszázsterápia (3. kiadás) - Az anatómia és a kezelés integrálása

Alapvető klinikai masszázsterápia (3. kiadás) - Az anatómia és a kezelés integrálása
Szerző: James H. Clay - David M. Pounds
Megjelenés: 2020. (3. kiadás)
ISBN: 978 963 226 754 8
Terjedelem: 386 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7146
Ár:
Ár:8,890 Ft

A könyv tartalmáról

 

Alapvető klinikai masszázsterápia (3. kiadás)

 

Az anatómia és a kezelés integrálása
 

Legyen sikeres tanulmányaiban és masszázsterápiás karrierjében a Clay és Pounds Alapvető klinikai masszázsterápia című könyv révén!
Ez a részletgazdag és gyakorlatorientált könyv segít szilárd alapokat szerezni a hatékony és sikeres praxishoz szükséges tapintástechnika és izomanatómia terén, mivel élethűen ismerteti a klinikai masszázsterápia alapvető módszereit. Ehhez segítségül hívja az emberi testről készült illusztrációk beágyazását az élő modellekről készített fényképekbe.
 
Főbb jellemzők
• Több, mint 550 színes illusztrációval mutatjuk be az egyes izmokat és izomcsoportokat, a környező struktúrákat, a felületi tájékozódási pontokat és a terapeuta kezét.
• A technikák illusztrációi nyilakat tartalmaznak, amelyekkel jelezzük a masszázsfogások, nyújtások irányát.
• Vizuális takarási javaslatok segítik a megfelelő takarást, maximálisan figyelembe véve a kezelt izmokhoz való hozzáférést.
• Esettanulmányok segítenek integrálni a fejezetekben foglaltakat, és belátni/megérteni, hogy azok hogyan alkalmazhatók a gyakorlatban.
• ­­Tanulási célok és Ellenőrző kérdések segítenek átlátni a főbb koncepciókat és technikákat, valamint megbizonyosodni arról, hogy az ismeretek elsajátítása megfelelően történt-e.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.