Dr. Chen Kínai Angyalgyökér szeletek - 20 g - HH

Dr. Chen Kínai Angyalgyökér szeletek - 20 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 20 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4117
Ár:
Ár:750 Ft

A termékről

Dr. Chen Kínai Angyalgyökér szeletek - 20 g - HH
 
Összetevők: Angelica sinensis. Támogatja a normál vérkeringés fenntartását és az oxigén szállítást a vörösvérsejtekben. Enyhíti a nőknél a menopauzánál járó klimaxos tüneteket.
Felhasználási javaslat: levesbe főzve napi 5-10g elfogyasztása javasolt.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1211200000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.