Dr. Chen Gyömbér zselé - 150 g - HH

Dr. Chen Gyömbér zselé - 150 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 150 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4100
Ár:
Ár:800 Ft

A termékről

Dr. Chen Gyömbér zselé - 150 g - HH
 
Összetevők: gyömbér gyökér kivonat (90%), inulin, maltóz, nádcukor. A gyömbér távol-keleti gyógynövény, mely Európában is nagy népszerűségnek örvend. Gyógynövényként keleten mindennapos a használata, a távol-keleti konyha elképzelhetetlen a gyömbérrel való fűszerezés nélkül. Kedvező tulajdonságait bizonyítja, hogy a gyömbér gyökértörzs az európai gyógyszerkönyvben is szerepel. A gyömbér gyökér hatóanyagai hozzájárulhatnak az emésztőrendszer egyensúlyának fenntartásához. (TOP25)
 
egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1704909910
 
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.