Dr. Chen Ginseng Slim fogyasztó tea - 2,2 g x 20 filter - HH

Dr. Chen Ginseng Slim fogyasztó tea - 2,2 g x 20 filter - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2,2gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4090
Ár:
Ár:1,250 Ft

A termékről

Dr. Chen Ginseng Slim fogyasztó tea - 2,2 g x 20 filter - HH
 
Összetevők: zöld tea, mályva levél, ginseng gyökér. Magyarországon régóta forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend, kellemes íze és az egészséges életmódot segítő hatása miatt. Ebben a teakeverékben a ginseng hatása a zöld tea kiváló antioxidáns és méregtelenítő hatásai mellett érvényesülhet (lásd még Kínai zöld teáknál), a mályva pedig az emésztést elősegítő hatással rendelkezik. A mályva úgy segíthet a testforma kialakításában, hogy közben a ginseng energiával töltheti fel a szervezetet. A tea összetevőinek köszönhetően segíthet karban tartani az alakot, hozzájárulhat ahhoz, hogy könnyedén tudjunk lépést tartani felgyorsult világunkkal. Védjegy lajstromszám: 161 160.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd 15-20 percig hagyjuk állni. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 2-3 csészényi tea elfogyasztása javasolt. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az
egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0902100000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.