Ájurvéda a mindennapokban - Egészségmegőrzés egyszerűen, hagyományos módszerekkel - antikvár könyv

Ájurvéda a mindennapokban - Egészségmegőrzés egyszerűen, hagyományos módszerekkel - antikvár könyv
Szerző: Dr. Oberkamp Mária
Megjelenés: 2008
Kiadó: Alexandra
ISBN: 9789633704622
Terjedelem: 216 oldal
Állapot: antikvár, jó állapot
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1
Ár:
Ár:4,500 Ft

A könyv tartalmáról

A védikus bölcsesség hatása a világra nagyobb, mint gondolnánk. Az alternatív egészségmegőrzési módok - mint pl. a gyógyító- és tisztítókezelések - mind visszavezethetők a védikus írásokra. Manapság világszerte emberek milliói gyakorolják a jógát és a meditációt, az ájurvédikus masszázs szinte minden 4-5 csillagos szállodánkban jelen van.
Az ájurvéda holisztikus, vagyis teljes, és rendkívül gyakorlatias. A hagyományos gyógyászattal szemben, mely mindig egy konkrét problémát vizsgál, összefüggéseiben nézi a testet és a lelket. Rámutat arra a tényre, hogy a test csak a lélek tudathordozó eszköze és arra, hogy mennyire fontos a test, a lélek és a szellem egysége a tökéletes egészséghez.
Ez a könyv segítséget nyújt mindenkinek önmaga jobb megismeréséhez, és védikus tanácsokat ad a betegségek megelőzésére, az egészség teljes körű megtartására.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.