MBP (Microbial Balancing Program) Solutions Emésztőrendszer (EC-PM-03) 14,2 ml alkohol (brandy) vagy ecet

MBP (Microbial Balancing Program) Solutions Emésztőrendszer (EC-PM-03) 14,2 ml alkohol (brandy) vagy ecet
Gyártó: Perelandra Ltd.
Forgalmazó: Eszenciacentrum Kft.
Kiszerelés: 14,2 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 2-3 hét
Termékazonosító: 3146
Ár:
Ár:3,200 Ft

A termékről

MBP (Microbial Balancing Program) Solutions Emésztőrendszer (EC-PM-03) 14,2 ml
Választható tartósítószer: alkohol (brandy) vagy ecet
 
Az MBP Solutions oldatok természetes növényi, ásványi energiák, valamint természetes gázok és elemek energetikai mintázatainak felhasználásával készülnek, és 30-40 különböző összetevőt tartalmaznak. A készítés első fázisában a természet energiái segítségével tiszta és eredeti kiegyensúlyozott állapotukba kerülnek, hogy azután ezeket az energetikai mintázatokat egyesítve a szervekre specifikusan ható, rendkívül hatékony új minőségek jöhessenek létre. A létrejött energetikai mintázat (csakúgy, mint a többi Perelandra Ltd. termék esetében vízzel kerül stabilizálásra, és brandyvel vagy borecettel kerül tartósításra. Az így elkészült oldatok alkalmasak arra, hogy specifikusan egy-egy szervrendszer működését erősítsék, azok saját energiáit mozgósítsák, s íly módon az adott szerv (és ezen keresztül az egész szervezet) megerősödik, ellenállóbbá válik, illetve már kialakult betegség esetén könnyebben, gyorsabban gyógyul.
 
Ez az oldat segít egyensúlyban tartani az emésztőrendszer működését.
Amennyiben az emésztőrendszer (a szájüregtől a végbélig, beleértve az emésztőrendszer járulékos szerveit, pl. az epehólyag, máj, hasnyálmirígy, nyelv, fogak, stb) működési zavarát vagy gyengeségét tapasztaljuk, érdemes ezt az oldatot választani.
Adagolás:
Az oldatot napi egy alkalommal kell bevenni, este elalvás előtt, lehetőleg étkezés és fogmosás után legalább 20 perccel.
Az oldatot közvetlenül a nyelvre lehet cseppenteni (ügyeljünk, hogy a cseppentő ne érjen hozzá semmihez), hígítása nem indokolt, ugyanakkor lehetséges, ha enyhíteni szeretnénk a tartósításból eredő brandy vagy borecet ízét. Ebben az esetben felnőtteknek maximum 2 evőkanálnyi, gyerekeknek 0,5dl tiszta vízben hígítható.
Felnőttek (és 12 éves kor feletti gyerekek): hígítás nélkül 7 csepp, hígítva 11 csepp.
Gyerekek (12 éves kor alatt): hígítás nélkül 5 csepp, hígítva 6 csepp.
Csecsemők (9 hónapos kor alatt): alkalomszerűen 6 csepp.

Figyelem! A készítmény alkalmazása nem helyettesíti a szükséges és megfelelő szintű orvosi beavatkozást!

Hasonló termékek

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.