Ganoderma & Shiitake kapszula - Fogarasi - 90 db kapszula - HH

Ganoderma & Shiitake kapszula - Fogarasi - 90 db kapszula - HH
Kiszerelés: 90 db kapszula
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4442
Ár:
Ár:6,500 Ft

A termékről

Ganoderma & Shiitake kapszula - Fogarasi - 90 db kapszula - HH
 
Shiitake és ganoderma gombából (pecsétviaszgomba) készült kapszula.
Hasonlóan a shiitake kapszulához a vegyes ganoderma és shiitake kapszulák esetén is az igényeknek megfelelően készítettük el a terméket, a még erőteljesebb hatás érdekében egy termékbe sűrítve a két gyógygombát. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy a shiitake és ganoderma gomba együttes, kúra szerű fogyasztásával erőteljesebb hatás érhető el az immunerősítés, a betegségmegelőzés, a kemoterápiás kezelés negatív hatásainak csökkentése terén.

A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!
A 90db kapszula 230g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19g friss GANODERMA gombának megfelelő kivonatot tartalmaz!

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) száma: 11466/2012
 
Összetevők: Shiitake (230g friss shiitakenak megfelelő), Ganoderma (19g friss gombának megfelelő), zselatin (kapszula anyaga)
 
Mennyiség: 90 db kapszula 1 dobozban
 
Minőségét megőrzi: 1 év

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.