Tádé fülgyertya Kamilla - 2 db - HH

Tádé fülgyertya Kamilla - 2 db - HH
Gyártó: Tádé Bioház Kft.
Kiszerelés: 2 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4182

A termékről

Tádé fülgyertya Kamilla - 2 db - HH
 

TÁDÉ® Kamilla illatú Fülgyertya izületi- , reumatikus problémákra

Javallott még: halláskárosodás, a fül keringésének javítása esetén.
 
Hossza: 22 cm.
Szabadalmaztatott összetevői: pamutvászon,méhviasz, kurkuma, élelmiszeripari paraffin, illóolaj Kézi sodrású, ezért nagy mennyiségű bioenergiát tartalmaz.
A fülgyertyázás méhviasz gyertyánként 10-16 perc.
A fül gyertya kürtő átmérője keskenyebb a testgyertyáénál, ezért enyhébb a vákuum szívóhatása.A fülbe, vagy a fül reflex pontjaira helyezve alkalmazhatjuk.A hő-, vákuum-, és harmonizáló hármas hatás már az első gyertya elégetése után megtapasztalható.Az égés közben a gyógynövény kivonata a meleg levegővel együtt a bőrszövet alá kerül, s vákuum hatás következtében megmozgatja a testben lévő energiát, így egyenletesen fejti ki harmonizáló hatását.
Hogyan használjuk a méhviasz TÁDÉ®fülgyertyát?
Amennyiben természetgyógyász, masszőr segít Önnek a gyertyázásban, úgy kövesse az Ő útmutatásait.
Abban az esetben, ha családtagjával, ismerősével, vagy Önmaga gyertyázik,kövesse az alábbiakat:

 1. Biztosítson nyugodt környezetet ( kiszellőztetett helyiség, kellemes zene), közérzetet ( igyon előtte 2 dl vizet,kizárólag Önmagával legyen elfoglalva, más feladat ne foglalkoztassa).
 2. Terítsen le egy használt lepedőt, amire majd ráfekszik ( az estlegesen lehulló hideg hamut később majd csak egyszerűen le tudja rázni a lepedőről). Készítsen maga mellé egy törölközőt,egy kis tálkában vizet ( lehetőlegkerámia, vagy üveg edény legyen), a csomagban található steril gézlapokat, gyufát, vagy öngyújtót, egy borotválkozó tükröt, s természetesen a gyertyát.
 3. Helyezkedjen el kényelmesen. Forduljon először a bal oldalára úgy hogy a jobb fülébe a gyertyát függőlegesen és feszítés mentesen lehessen majd beleállítani. A törölközőt terítse védendően a fejére ( úgy, hogy a haját védje vele).
 4. A fülkagylót lágyan masszírozza meg (amennyiben nem önmagát gyertyázza, úgy társa előtte egy fejmasszázst is csinálhat)ezzelelősegíthetjük a megfelelő energia áramlást, illetve gyorsítjuk az ellazulást.
 5. A fülgyertya keskenyebb végére( TÁDÉ jel alatti vége) ráhelyezünk 2 db steril gézlapot, majd a gyertyát megdöntjük, s a szélesebb végén lévő kis „fülecskénél” meggyújtjuk.
 6. A fülbe, vagy a fül reflexpontjára helyezzük a már meggyújtott gyertyát. Ügyeljünk arra, hogy mindig egyenesen álljon, huzat, légmozgás ne zavarja a gyertya lángját. Az előre odakészített tükröcskében ezt láthatjuk, ha önmagunkat gyertyázzuk. Legpraktikusabb tartása: jobb hüvelykujj és a mutatóujj között. Ügyeljen arra, hogy ne jöjjön ki a füst a fülgyertya fülbe, vagy fülre helyezett végénél ( amennyiben nem jól illeszkedik , akkor fordulhat ez elő).
 7. Amikor a TÁDÉ jelig leégett a gyertya , az előre odahelyezett vizes edénykébe tesszük, így oltjuk el.
 8. Maradjunk még ebben a fekvő helyzetben 1-2 percig, majd forduljunk a jobb oldalunkra, s a bal fülünket is gyertyázzuk meg.
 9. A gyertyázás befejeztével maradjunk még 5-10 percig fekve, ezt követően ismét igyunk meg 2 dl vizet.
 10. Az esetlegesen lehullt hamut rázza ki a lepedőből. A gyertya csonkot, ha megteheti, égesse el kályhában, vagy egy nagyobb cserépedényben. Amennyiben ezt nem tudja megoldani, úgy hermetikusan lezárva ( a csonkban vélhetően fellelhető vírusok, baktériumok miatt) helyezze a szemetesbe.
 11. A gyertya hatékonyságát növelni tudjuk az egymás utáni napokon történő alkalmazásával.

 
Fülünk fizikai, energetikai elváltozásai, zavarai gyakran lelki eredetűek ( megértés- elfogadás- elengedés- megbocsátás hiánya, aggodalom- félelem- szeretetlenség- érzelmi görcs jelenléte), melyek feloldásában, a lelki és testi harmónia megteremtésében nagy segítséget nyújthat a TÁDÉ®méhviasz fülgyertya.
 
Mikor ne helyezzük a fülünkbe a gyertyát?
·perforált dobhártya
·inplantátum van beültetve
·műtött fül
·sérült a dobhártya
·a fül gyulladás
·magas a vérnyomásesetén.
·amennyiben allergiás érzékenység van a gyertya valamelyik összetevőjére
 
Ezen esetekben a fülcimpa mögé helyezzük a gyertyát!
Figyelem!
A méhviasz fülgyertya nem orvosi segédeszköz, alkalmazása, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést, tanácsadást!
Az általunk ismertetett javallatok, ellenjavallatok több éves tapasztalatainkon alapulnak. Informális célokat szolgál és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze háziorvosát, kezelőorvosát!
A méhviasz gyertya nyílt lánggal ég, ezért az alapvető tűzvédelmi előírásokat szíveskedjen betartani!
Gyermekének ne engedje a gyertya meggyújtását, égetését.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.