Goodcare Ezi Slim kapszula 60 db

Goodcare Ezi Slim kapszula 60 db
GC Ezi Slim
Forgalmazó: Garuda Trade
Kiszerelés: 60 db
Termékazonosító: 1115
Ár:
Ár:3,300 Ft

A termékről

Goodcare Ezi Slim kapszula
Az elhízás egy olyan, az általános egészséget romboló, az életet megrövidítő állapot, melynek során a szervezet – különböző okokból kifolyólag – túl sok testzsírt halmoz fel.
 
Az elhízást számos súlyos betegség rizikófaktoraként tartják számon, mint a szívbetegségek, a 2-es típusú diabétesz, a légzési nehézségek, daganatok kialakulása és az osteoarthritis. Elhízáshoz általában több ok (túlzott kalóriabevitel, kevés testmozgás), de néhány esetben genetikai adottságok, hormonális zavarok, különféle gyógyszerek szedése, vagy lelki betegségek állnak az elhízás hátterében. Sok esetben az elhízás hátterében a lelassult anyagcsere-folyamatok állnak, vagyis az elhízott emberek jóval kevesebbet hasznosítanak az elfogyasztott energiából, ami felhalmozódik a szervezetben. Manapság világszerte (főként a fejlett országokban) az elhízás az egyik leggyakoribb (megelőzhető, kezelhető) halálok, mely már a gyermekeket is egyre szélesebb körben érinti.
 
A fogyás elősegítésében elsődleges a helyesen összeállított, diétás étrend követése, és a rendszeres testmozgás. Sokszor azonban mindez nem elég, és a megfelelő mértékű fogyás támogatására szükséges lehet fogyást segítő készítmények alkalmazása.
 
A nem megfelelő fogyókúrázás számos értékes tápanyagot von meg a szervezettől, a koplalás pedig a legtöbb esetben a jojó-effektus kialakulásához vezet, amikor a koplalás abbahagyása után az egyéb még több súlyt szed fel, mint amennyit leadott.
 
Az Ezi Slim fő gyógynövényi összetevői:Commiphora mukul, Piper nigrum, Terminalia arjuna, Terminalia chebula, Cyperus rotundus, Zingiber officinale, Plumbago zeylancia, Piper nigrum, Gmelina arborea, Allium sativum.
 
Az Ezi Slim hatékony összetevőinek köszönhetően hatékonyan hozzájárulhat a testsúly-csökkentő diéta eredményességéhez.
 
Napi adag: 2 kapszula naponta vízzel, vagy az orvos utasítása alapján.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.