Arkovox Propolisz szirup - 150 ml - HH

Arkovox Propolisz szirup - 150 ml - HH
Forgalmazó: Cremum Pharma Kft.
Kiszerelés: 150 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4161

A termékről

Arkovox Propolisz szirup - 150 ml - HH
 
Propolisz szirup a jól ismert propoliszon kívül gyógynövények kivonatait is tartalmazza.
Az egyes, szintén ismert hatású gyógynövény-komponensek és a propolisz jótékony hatásai így összegződnek. Amellett, hogy a készítmény hatásos légzéskönnyítő, még kellemes ízű is, ami többek közt a méznek és a gyógynövénykivonatok mentol és eukaliptusz tartalmának köszönhető.
ADAGOLÁS:
Felnőtteknek: 1 evőkanállal (15 ml) naponta 3-4 alkalommal.
Gyermekeknek 6 éves kortól: 1 evőkanállal (15 ml) naponta 2-3 alkalommal.
Ne alkalmazza a készítményt terhesség és szoptatási idő alatt, valamint 6 évesnél fiatalabb gyermekek esetén! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Használat előtt a flakont fel kell rázni. A flakon alján található lerakódások a termék természetes tulajdonságaiból adódnak, annak minőségét nem
befolyásolják. Ne lépje túl az ajánlott napi dózist!
Az étrend-kiegészítők a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszerek, melyek koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat, vagy egyéb táplálkozási, vagy élettani hatással rendelkező anyagokat. Nem alkalmasak betegség megelőzésére, kezelésére, vagy diagnosztizálására. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményekre vonatkozó figyelmeztetés:
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.