Cytovital Lotion Arctisztító tonik - Energy - 200 ml

Cytovital Lotion Arctisztító tonik - Energy - 200 ml
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 200 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 736
Ár:
Ár:4,200 Ft

A termékről

Cytovital Lotion Energy Arctisztító tonik 200 ml
 

Rövidebb ismertető:
Kiszerelés: 200 ml

Alkalmazása: Rendkívül frissístő hatású. Ásványok és vitaminok széles palettáján kívül biológiai anyagokat tartalmaz, például gyümölcssavakat, melyek segítenek megőrizni a bőr megfelelő pH értékét. Jelentős bőrsejt regeneráló, és -élénkítő hatás jellemzi. Gyulladás-, és pattanás ellenes, kiváló tisztító, tonizáló, hidratáló és regeneráló hatása van.
 

Hosszabb ismertető:
A készítmény immáron bizonyított, a Cytovitalban megtalálható, fitohormonokkal dúsított gyógynövénykivonatokból, aktív polipeptidből, valamint a Podhajská forrásból származó termálvízből áll. Mindez kiegészül a természetes jellegű, tápláló alkotórészekkel és a rendkívül lágy parfümmel.

A készítmény tisztító, tonizáló, hidratáló és regeneráló hatásokkal bír. Enyhén sós, ezért jótékonyan hat a bőr vérellátására és táplálására. Segítségével a bőr elegendő oxigént, változatos ásványokat, vitaminokat és egy sor biológiai anyagot képes elraktározni. Gyümölcssavakat tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a bőr megfelelő pH értékét. Kiemelkedően erős regeneráló és élénkítő hatással van a bőrsejtekre. A tonik jelentős hidratáló hatással bír. Több olyan összetevőt is tartalmaz, amely hidratál, és véd az időjárás káros hatásaitól. A lágy, decens, természetes parfüm javítja az Ön pszichikai állapotát, és jókedvre derít. A tonik rendkívül frissítő hatású, és könnyen használható. Applikálása után a bőr még sokáig bársonyosan finom és friss marad.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.