Dr. Chen Mézes aszalt jujuba - 200 g - HH

Dr. Chen Mézes aszalt jujuba - 200 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 200 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4113
Ár:
Ár:1,300 Ft

A termékről

Dr. Chen Mézes aszalt jujuba - 200 g - HH
 
Főbb összetevők: Aszalt jujuba, méz. A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban. Jelentős mennyiségben tartalmaz természetes ásványi anyagokat, főként vasat, valamint vitaminokat, aminosavakat. Összetevőinek köszönhetően koncentrált energiaforrás, kellemes íze miatt sokak által kedvelt csemege. Felhasználási javaslat: nyersen fogyasztható, de sütemények ízesítésére is kiváló.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0813409500
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.