Dr. Chen Kamillavirág tea + kapszula - 1,2 g x 20 filter + 320 mg x 20 db - HH

Dr. Chen Kamillavirág tea + kapszula - 1,2 g x 20 filter + 320 mg x 20 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 20db filter+20db kapszula
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4114
Ár:
Ár:1,250 Ft

A termékről

Dr. Chen Kamillavirág tea + kapszula - 1,2 g x 20 filter + 320 mg x 20 db - HH
 
Összetevők: kamillavirág, zselatin, C-vitamin, kamillavirág kivonat. A dobozban 20 filter kamillavirág tea, 20 db C-vitamin + kamillavirág kapszulával összecsomagolva. A kamillavirág (Matricariae flost, orvosi székfű virágzat) nagyon régóta ismert gyógynövény, már az ókorban is használatos volt. Leginkább elterjedt emésztéssel, megfázással és különböző bőrtünetekkel kapcsolatos alkalmazása. /Forrázással készült teája nyugtató, görcsoldó, szélhajtó, gyomorerősítő és emésztést serkentő hatású. Meghűlés esetén mint izzasztó, toroköblítő tea jó hatású. Külsőleg szem borogató, fogínyerősítő hatású./ Idézet: Bernáth Jenő Gyógy- és aromanövények c. könyvéből. A kapszulában lévő C-vitamin antioxidáns hatása hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez. OÉTI szám: 6074/2009.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd lefedve hagyjuk hűlni. Langyos állapotban ízesítve, vagy ízesítés nélkül fogyaszthatjuk. Kapszula adagolása: naponta 2x1 kapszula, bőséges folyadékkal lenyelve. Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1211909899
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.