Dr. Chen Ginseng - Ginkgo és zöld tea keverék - 3 g x 20 filter - HH

Dr. Chen Ginseng - Ginkgo és zöld tea keverék - 3 g x 20 filter - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 3gx20 filter
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4014
Ár:
Ár:1,150 Ft

A termékről

Dr. Chen Ginseng - Ginkgo és zöld tea keverék - 3 g x 20 filter - HH
 
Összetevők: zöld tea, ginkgo biloba levél, ginseng gyökér. Ebben a teakeverékben a ginseng és a ginkgo hatásai a zöld tea kiváló antioxidáns és méregtelenítő hatásai mellett érvényesülhetnek (lásd még Kínai zöld teáknál). A Ginkgo biloba (páfrányfenyő) óriási életerővel bíró, értékes növény. Ősi fafajta melyet a Távol-Keleten élő kövületnek is neveznek. A Ginkgo levelét és magját a hagyományos kínai gyógyászatban több ezer éve használják. Tapasztalatok szerint a Ginkgo flavonoid hatóanyagai hozzájárulhatnak a keringési rendszer egészséges működéséhez, a megfelelő véráramlást biztosíthatnak a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Különösen az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához nyújthat hatékony segítséget. A ginkgo flavonoidok antioxidáns hatásuknak köszönhetően pedig hozzájárulhatnak a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez. A ginseng gyökér a Föld energiáját legalább 5 évig szívja magába és raktározza el. A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan gyengül szervezetünk. Ennek ellensúlyozására a természet végtelen patikájából a ginseng - különösen az idősödő korban - jó szolgálatot tehet. A ginseng támogathatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással. Támogathatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere lehet. Védjegy lajstromszám: 179 088.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd 15-20 percig hagyjuk állni. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 2 csészényi tea elfogyasztása javasolt. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0902100000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.