Dr. Chen Essential Balm - kínai balzsam - 19 g - HH

Dr. Chen Essential Balm - kínai balzsam - 19 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 19 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4053
Ár:
Ár:650 Ft

A termékről

Dr. Chen Essential Balm - kínai balzsam - 19 g - HH
 
Főbb összetevők: mentol, borsmenta, kámfor, fahéj, eukaliptusz, szegfűszeg. Évszázados hagyományok alapján, különböző gyógynövények illóolajának keverékéből készült, frissítő hatású készítmények.
Használható fájdalom, rovarcsípés és megfázás esetén. Jó kiegészítője lehet az akupunktúrás, és akupresszúrás kezeléseknek. Csak külsőleg!
 
egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1301909099

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.