Dr. Chen Cran-komplex tőzegáfonya kapszula - 420 mg x 60 db - HH

Dr. Chen Cran-komplex tőzegáfonya kapszula - 420 mg x 60 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 420mgx60db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4040
Ár:
Ár:2,950 Ft

A termékről

Dr. Chen Cran-komplex tőzegáfonya kapszula - 420 mg x 60 db - HH
 
Főbb összetevők: Tőzegáfonya kivonat, bíbor kasvirág, inulin, C-vitamin. A tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) hatóanyagai (proantocianidinek) segíthetik a húgyút egészségének fenntartását. A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének megfelelő működéséhez, illetve az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. A C-vitamin segíti a védekező rendszer megfelelő működését. A bíbor kasvirág és a tőzegáfonya hatóanyagai hozzájárulnak az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához.
Adagolás: naponta 3x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék -lehetőleg forralt víz- fogyasztása. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909260

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.