Dr. Chen Amerikai Aloe vera ital natur - 1000 ml - HH

Dr. Chen Amerikai Aloe vera ital natur - 1000 ml - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 flakon: 1000ml
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4023
Ár:
Ár:2,800 Ft

A termékről

Dr. Chen Amerikai Aloe vera ital natur - 1000 ml - HH
 
Főbb összetevők: Aloe vera gél, víz, cukor, természetes aroma, citromsav, szorbinsav. Az Aloe vera trópusi területeken honos világhírű gyógyító növény. Értékeit már évezredekkel ezelőtt felismerték. Külsőleg és belsőleg egyaránt használatos. Húsos leveleiből készült ital fogyasztása támogatja az emésztőrendszer egészségét. Hozzájárul a szervezet természetes védekező képességének megfelelő működéséhez.
(Védjegy lajstromszám: 178 889)
 
Felhasználási javaslat: napi 50-100 ml elfogyasztása javasolt 1-2 alkalomra osztva. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1302199800
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.