Dr. Chen Aloe vera kivonat ivóampulla - 10 x 10 ml - HH

Dr. Chen Aloe vera kivonat ivóampulla - 10 x 10 ml - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 10dbx10ml ampulla
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4021
Tömeg: 1400 lb

A termékről

Dr. Chen Aloe vera kivonat ivóampulla - 10 x 10 ml - HH
 
Főbb összetevők: Aloe vera kivonat. Az Aloe vera értékes hatásait számos civilizáció sok évszázada felismerte. Ezt a szenzációs növényt most Ön is könnyedén kipróbálhatja. A lehetőségek szerteágazóak, külsőleg és belsőleg egyaránt használatos. Az Aloe vera támogatja az emésztőrendszer egészséges működését, illetve a szervezet természetes védekező képességét. Ismerkedjen meg Aloe termékcsaládunk többi tagjával is!
Felhasználási javaslat: napi 1 ampullányi mennyiség elfogyasztása javasolt, lehetőleg éhgyomorra. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.