Dr. Chen Aloe vera fogkrém - fluorid mentes 120 g - HH

Dr. Chen Aloe vera fogkrém - fluorid mentes 120 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 tubus: 120 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4019
Ár:
Ár:1,200 Ft

A termékről

Dr. Chen Aloe vera fogkrém - fluorid mentes 120 g - HH
 
Az Aloe évezredes hírneve és a hozzá fűződő sok-sok legenda nemcsak a képzelet műve, hiszen ma már számtalan tudományos kutatás bizonyítja kedvező tulajdonságait és terápiás eredményeit. A különleges, aloe alapú fogkrém enzimeket, vitaminokat és aminosavat is tartalmaz. Hatóanyagai segítenek fenntartani a hámszövet egészségét. (TOP25)
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 3306100000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.