Deva - Kisgyermekkor - összetett virágesszencia 10 ml spray

Deva - Kisgyermekkor - összetett virágesszencia 10 ml spray
Gyártó: www.lab-deva.com
Forgalmazó: Leander Vita Kft
Kiszerelés: 10 ml spray
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 3040
Ár:
Ár:3,900 Ft

A termékről

 Deva - Kisgyermekkor - összetett virágesszencia 10 ml spray
Nyitottság, önbecsülés, lelki béke, éltető melegség, kreativitás, harmonikus beilleszkedés a közösségbe.

Ez az esszencia megkönnyíti a kisgyermek beilleszkedését egy új közösségbe, és támogatja őt abban, hogy megnyíljon a világ felé. Fejleszti a környezetében lévő emberekkel való kapcsolat kialakítását, a szociális ösztönt és segít legyőzni a többiektől való félelmet. Elősegíti a kiegyensúlyozott önbecsülést. Megőrzi és bátorítja a gyermek spontán művészi önkifejeződését, különösképpen akkor, ha a környezetében lévő emberek vagy a gyermek körülményei elnyomják ezt a kreativitást. Javasolt bántalmazott, magára hagyott gyermekeknél is.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: óvoda, iskola kezdéskor; testvér születésekor; csúnya beszéd, agresszivitás esetén; nehezen kezelhető érzelmi kitörésekkor; beilleszkedési gondokkal küzdő, félénk, visszahúzódó, önmagukat alábecsülő, TV vagy számítógép előtt sokat tartózkodó, unatkozó gyerekeknél; családi egység felbomlása esetén.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Réti boglárka (Ranunculus acris), Magyal (Ilex aquifolium), Kék nőszirom (Iris germanica), Erdei mályva (Malva sylvestris) és Hársfa (Tilia platyphylla

Hasonló termékek

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.