Deva - Fejlődés - összetett virágesszencia 10 ml spray

Deva - Fejlődés - összetett virágesszencia 10 ml spray
Gyártó: www.lab-deva.com
Forgalmazó: Leander Vita Kft
Kiszerelés: 10 ml spray
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 3043
Ár:
Ár:3,900 Ft

A termékről

 
 Deva - Fejlődés - összetett virágesszencia 10 ml spray
Bizalom és remény a nagy változások és megpróbáltatások idején is. Elszakadás a múlttól, elengedés. Védelem, támogatottság érzése. Határozottság, célok megvalósítása mások tiszteletben tartása mellett, kapcsolatok megerősödése. Az élet szabad áramlása, tetterő, lelkesedés, motiváció.

Ez az esszencia kortól függetlenül a változások idején és az átmeneti időszakokban hasznos, amikor minden megkérdőjeleződik, és meg kell válnunk a már működésképtelen és értelmüket vesztett szokásoktól és viselkedésektől. Megszabadít az előrehaladást gátló múltbéli érzelmi kötöttségektől. Fejleszti a bátorságot, az önbizalmat és az akaratot a változásokra, nem engedi, hogy tehetetlenségbe és mozdulatlanságba süppedjünk, amikor úgy érezzük, hogy összecsapnak a hullámok a fejünk felett.

Segít megszabadulni a hamis önképtől, és rávezet a minden külső befolyástól mentes saját utunkra, hogy az éltünk hozta kihívásokkal meg tudjunk birkózni.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Javasolt minden átmeneti időszakban: költözés, szakítás, környezetváltozás, munkahely változtatás; kamaszkor, terhesség, menopauza, nyugdíjba vonulás stb.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Angyalgyökér (Angelica archangelica), Kígyógyökerű keserűfű (Polygonum bistorta), Kefevirág (Callistemon linearis), Étkezési paprika (Capsicum annuum) és Diófa (Juglans regia).

Hasonló termékek

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.