Figyelemfelkeltés - Bach virágeszencia keverék kutyáknak - 10 ml

Figyelemfelkeltés - Bach virágeszencia keverék kutyáknak - 10 ml
Forgalmazó: Thigle Kft.
Kiszerelés: 10 ml
Termékazonosító: 6319
Ár:
Ár:1,900 Ft

A termékről

Javallott adagolása:
 
Az állat kezelendő állapotától függően adható naponta négyszer-hatszor vagy még többször négy csepp mennyiségben.
 
Kapható még:
30 ml-s kiszerelésben is, melynek ára 4500 Ft.-
 
 
Jól ismert probléma, amikor is az állat nem akarja a gazdát magára hagyni, vagy azt nem engedi meg, hogy magára hagyják. A figyelemfelkeltés valójában az irányításról szól. A kutyák elég ügyesek abban, hogy elnyerjék a figyelmet. Számukra a figyelem az egyik jele annak, hogy fontosak a falkán belül.
Természetesen számos esetben indokolt oka lehet a kutya figyelemfelkeltő viselkedésének. Éhes vagy szomjas lehet, vagy könnyíteni szeretne magán. Olykor ezt nehéz felismerni nem csak a fiatal kutyák esetében, hanem a vizelettartási problémával küszködő idős kutyáknál is, hogy vajon, ha hajnali három órakor nyomatékosan nyüszít, azt csupán a figyelemfelkeltés miatt teszi, vagy, mert ki kell mennie.
 
A figyelemfelkeltő viselkedés megerősödése megelőzhető, ha nincs minden esetben megadva a figyelem az állat követeléseinek.
 

 
A támogató keverék összetétele:
 
Katángkóró (erőszakos figyelemfelkeltés) + Hangafű (hangos figyelemfelkeltés) + Fűzfa (sértődöttség, kedvetlenség) +Szőlő (irányítás).
 
Tartósítószere:
víz, grapefruitmag kivonat
 
Kiszerelése:
Barna, fényszűrős, pipettás üvegben.
 
Szavatossága:
Felbontás után 2 hónapig tartható el.
 
Tárolása:
Szobahőmérsékleten, fénytől védve, mobiltelefon, számítógép és egyéb műszaki készülék sugárzásától védett helyen tárolandó. Mivel jó ideje annak már, hogy Edward Bach felfedezte és kifejlesztette virágeszenciát, a technika fejlődésének köszönhetően ma már számos más olyan energetikai rezgéssel is számolni kell, amely az Ő idejében még nem létezett, a repülőtéri átvilágítástól a mindent körbehálózó elektromágneses sugárzásig.
 
A keverék megfelelő adagolása:
 
Felmerülhet az a kérdés, hogy a keverék adásánál betartható-e a megfelelő gyakoriság, hiszen sokszor nem áll elég szabad idő az ajánlott mennyiség, akár csak napi négyszeri rendszeres adására, holott ez különösen az eszenciák alkalmazásának elkezdésekor lenne fontos. Ennek elmaradása, az ajánlott mennyiség kevesebbszer adása csupán azt jelenti, hogy a kezelés hosszabb időt igényel majd, amíg a várt eredmény bekövetkezik. De ha nincs lehetőség a naponta sűrűbben történő adagolásra, akkor az ne azzal legyen ellensúlyozva, hogy az egész napi adagot egyszerre kapja meg az állat.
A leghangsúlyosabb, hogy bár a legegyszerűbbnek tűnik az állat szájába adni közvetlenül az adagot a keverékes üvegből, de kiváltképp, ha egy ijedt, vagy ideges, szorongó, vagy hárító viselkedésről van szó, könnyen megtörténhet a baleset, ha az állat véletlen ráharap a keverékes üveg csepegtetőjére, ezért erre ne kerüljön sor! A legegyszerűbb módja a keverék alkalmazásának az állat ételébe, vagy vizes táljába történő adás
 
A keverék nem helyettesíti az állatorvosi segítséget.
 
A Bach-virágterápia az állatok viselkedésének megváltoztatásánál hasznos kiegészítője lehet az állat terápiájának, az állatorvosi kezelésnek, a tréningnek vagy kutyaiskolának, de ezeket nem pótolhatja!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.