Félelem és pánik a vizsgálattól, beavatkozástól - Bach virágeszencia keverék kutyáknak és macskáknak - 10 ml

Félelem és pánik a vizsgálattól, beavatkozástól - Bach virágeszencia keverék kutyáknak és macskáknak - 10 ml
Forgalmazó: Thigle Kft.
Kiszerelés: 10 ml
Termékazonosító: 6332
Ár:
Ár:1,900 Ft

A termékről

Javallott adagolása:
 
Ajánlott elkezdeni már egy héttel az orvosi vizit vagy operáció időpontja előtt, naponta négyszer négy csepp mennyiségben. Az állatorvoshoz menés vagy az operáció napján pedig sűrűbben adagolandó a négy csepp, akár minden félórában, majd a kezelés vagy operáció után és folytatva további három napon keresztül, napi négyszeres mennyiségben adva.
 
Kapható még:
30 ml-s kiszerelésben is, melynek ára 4500 Ft.-
 
Az állatok többsége feszültté válik, amikor az állatorvoshoz kell vinni őket. Egyesek még a stressz jelét is mutatják, amikor a rendelő ajtajához közelednek velük.
Az orvosi beavatkozások alatt ugyanúgy stresszel teli helyzetet élnek át az állatok, a traumatikus félelem és pánik érzetét megtapasztalva. Ennek az eredménye pedig kínlódás lesz, és az, hogy képtelenek majd a helyzetüket elfogadni. A kimerülésük nagysága pedig annak függvénye, hogy az állat mekkora méretű stresszt szenved el.
 

 
A keverék összetétele:
 
Elsősegély csepp (vészhelyzet) + Napvirág(pánik) + Ernyős madártej (sokk, trauma) + Szelídgesztenye (kirívó gyötrelem) + Olajfa (kimerültség) + Diófa (alkalmazkodás).
 
Tartósítószere:
víz, grapefruitmag kivonat
 
Kiszerelése:
Barna, fényszűrős, pipettás üvegben.
 
Szavatossága:
Felbontás után 2 hónapig tartható el.
 
Tárolása:
Szobahőmérsékleten, fénytől védve, mobiltelefon, számítógép és egyéb műszaki készülék sugárzásától védett helyen tárolandó. Mivel jó ideje annak már, hogy Edward Bach felfedezte és kifejlesztette virágeszenciát, a technika fejlődésének köszönhetően ma már számos más olyan energetikai rezgéssel is számolni kell, amely az Ő idejében még nem létezett, a repülőtéri átvilágítástól a mindent körbehálózó elektromágneses sugárzásig.
 
A keverék megfelelő adagolása:
 
Felmerülhet az a kérdés, hogy a keverék adásánál betartható-e a megfelelő gyakoriság, hiszen sokszor nem áll elég szabad idő az ajánlott mennyiség, akár csak napi négyszeri rendszeres adására, holott ez különösen az eszenciák alkalmazásának elkezdésekor lenne fontos. Ennek elmaradása, az ajánlott mennyiség kevesebbszer adása csupán azt jelenti, hogy a kezelés hosszabb időt igényel majd, amíg a várt eredmény bekövetkezik. De ha nincs lehetőség a naponta sűrűbben történő adagolásra, akkor az ne azzal legyen ellensúlyozva, hogy az egész napi adagot egyszerre kapja meg az állat.
A leghangsúlyosabb, hogy bár a legegyszerűbbnek tűnik az állat szájába adni közvetlenül az adagot a keverékes üvegből, de kiváltképp, ha egy ijedt, vagy ideges, szorongó, vagy hárító viselkedésről van szó, könnyen megtörténhet a baleset, ha az állat véletlen ráharap a keverékes üveg csepegtetőjére, ezért erre ne kerüljön sor! A legegyszerűbb módja a keverék alkalmazásának az állat ételébe, vagy vizes táljába történő adás
 
A keverék nem helyettesíti az állatorvosi segítséget.
 
A Bach-virágterápia az állatok viselkedésének megváltoztatásánál hasznos kiegészítője lehet az állat terápiájának, az állatorvosi kezelésnek, a tréningnek vagy kutyaiskolának, de ezeket nem pótolhatja!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.