Chlorella Étrendkiegészítő alga por - Energy -

Chlorella Étrendkiegészítő alga por - Energy -
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 729
Ár:
Ár:4,900 Ft

A termékről

Chlorella Energy Étrendkiegészítő - alga por
 

Rövid ismertető:

A Chlorella a legszigorúbb ökológiai előírásoknak (garance BioQuality) megfelelően gyártott és csomagolt bioinformációs készítmény, amely ennek köszönhetően sokáig megőrzi természetesen magas tápértékét. A préselt Chlorella tabletták édesvízi Chlorella pyrenoidosa algát tartalmaznak, amely rengeteg biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofil gazdag forrása. Stimulálja az immunrendszert, javítja a belek működését, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, és támogatja a szervezet detoxikációját. Pozitívan hat a sejtregenerálódásra, valamint a sebek gyógyulási folyamataira, erősíti továbbá a stresszel szembeni ellenálló-képességet és tompítja a testszagokat.

 

 

Hosszabb tájékoztató:
A Clorella elsősorban a gyomor, a lép, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szívburok, valamint a három sugárzó energetikai pályáit harmonizálja. A meridiánok Vollov-rendszerében (az EAV segítségével történő diagnosztizálásban használatos rendszer) a Chlorella a szerv-, a bőr-, az ízületi degenerációk, valamint az allergia energetikai pályáira hat jótékonyan.
 

A Cholorella pyrenoidosa...
·tisztítja az emésztőrendszert, elsősorban a vastagbelet, támogatja a hasznos bélmikroflóra kialakulását, javítja a bélműködést, és támogatja a normális perisztaltikát
·támogatja a szervezet természetes ellenálló-képességét
·megtisztítja a testet a mérgektől, a nehézfémektől és a kemikáliáktól
·pozitívan befolyásolja a vérképzést, és támogatja a fehérvérsejtek tevékenységét
·rendkívüli hatással van a szövetek regenerálódására, valamint a sejtosztódásra és növekedésre
·csökkenti a belső környezet pH-ját
·csökkenti a máj, de a vér koleszterinszintjét is
·tisztítja a vért, éppen ezért kiválóan védi a májat és a vesét
·semlegesíti a szabad gyököket, lassítja a szervezet öregedésének folyamatát
·fiatalító hatással bír, magas RNA (10%) és DNA (3%) tartalmának köszönhetően
·elősegíti a szervezet teljes regenerálódását
·javítja a bőr minőségét és egészségi állapotát
·minden fontos vitamin, ásványi anyag és aminosav (beleértve az esszenciális, azaz nélkülözhetetlen aminosavakat is) megtalálható benne
·nagy mennyiségben, 10-23%-ban tartalmaz CGF-t (Chlorella növekedési tényező), ami a szakértők szerint a Chlorella leghatékonyabb összetevője is egyben

 

A Chlorella használata:
Az értékes nutritív anyagoknak köszönhetően a Chlorella kiváló, minden nap szedhető táplálék-kiegészítő készítmény. Használata minden redukciós diéta, esetleg vegetáriánus életmód esetében ideális. A gyerekeknél pozitívan hat a megfelelő táplálkozási szokások kialakításakor.
Hathatós segítséget nyújthat akné, kiütések, gyulladások, ekcéma, de nehezen gyógyuló felületi sebek vagy sérülések (leforrázás, égés, marás, stb.) gyógyításakor is.
Támogatja a hosszantartó stressznek vagy terhelésnek kitett szervezet regenerálódását és lábadozását. Kiválóan alkalmazható műtéti beavatkozás, illetve bármilyen sugárkezelés után. Elősegíti a szervezet méregtelenítését, és ideális készítmény azok számára, akik hosszú ideig szennyezett környezetnek vannak kitéve. Megakadályozza a legkülönbözőbb mikrobák és gombák szaporodását, és képes preventíve hatni a rákos sejtek burjánzásával szemben. A Chlorella hosszantartó használata mindemellett javítja a pszichikai kondíciót.
 
Adagolása:
Megelőzésre szolgáló adag felnőttek számára: 1-3 grammChlorella naponta
Regenerációs adag felnőttek számára: 4-8 grammChlorella naponta
3 év alatti gyermekek esetében fél adagot kell használni.
A készítmény használata esetében figyelni kell a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre (be kell tartani az ivórezsimet).
A termék használata klorofilra túlérzékeny személyek esetében nem ajánlott.
Tárolja száraz, sötét 10-25°C hőmérsékletű helyen!
Tartsa az eredeti üvegcsomagolásban!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.