Mit tegyek, ha beteg a gyermekem?

Mit tegyek, ha beteg a gyermekem?
Gyermekkori betegségek és sürgősségi élethelyzetek otthoni megoldása
Szerző: Cseh Áron
Megjelenés: 2015
ISBN: 9789633313633
Terjedelem: 162
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6604
Ár:
Ár:2,400 Ft

A könyv tartalmáról

„Nagy örömmel ajánlom minden szülőnek a Bókay Gyermekklinika orvosai által írt „kisokost”, amely ­nagyon jól eligazít a különböző panaszok, betegségek útvesztőjében. 

A könyvben minden olyan tünet és kórkép részletes és gyakorlatias leírása szerepel, amivel valamennyien találkozhatunk a mindennapi életben, a csecsemőkortól egészen a pubertás korig. 

Különösen tetszett, hogy az adott panasznál színkódokkal jelölték, hogy mennyire kell orvoshoz ­rohannunk. Zöld színnel kódolták, ha nincs sürgősség. A sárga szín már azt jelzi, hogy lehetőleg egy ­napon belül forduljunk orvoshoz, a piros pedig azt, hogy az adott tünet láttán azonnal hívjunk mentőt. 

Természetesen mindenkinek azt kívánom, hogy minél kevesebb alkalommal szoruljunk erre a ­kiadványra és legyünk egészségesek, de azért nem árt, ha ez a könyv  ott áll a polcunkon."

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.