Mazdaznan - A víz életelixír - A Mazdaznan desztilláltvíz-kúra

Mazdaznan - A víz életelixír - A Mazdaznan desztilláltvíz-kúra
Szerző: Dr. O. Z. A. Hanish
Fordította: Trautwein Tímea
Megjelenés: 2009
ISBN: 9632186540
Terjedelem: 52
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1744
Ár:
Ár:1,600 Ft

A könyv tartalmáról

Mazdaznan - A víz életelixír - A Mazdaznan desztilláltvíz-kúra
"Az élet vízben keletkezett és vízben zajlik. Porhüvelyünk 70-80 %-a víz.
Az ember környezetkárosító tevékenysége "életveszélyessé" tette környezetünk elemeit, a levegőt, a vízkészleteket, a földet. A világ egyik legnagyobb gondjává vált az emberiség ivóvizének biztosítása.
A talaj vízszűrő és víztisztító képessége gyorsuló ütemben romlik.
Egyes szakértők szerint több száz méter helyett 1-2 km mélységből is nehéz lesz tiszta, egészséges ivóvizet felhozni. A felmelegedés miatt eltűnnek a hófödte hegycsúcsok (a gleccserek) és a jégkészletek is. Ma a szabványos, vezetékes ivóvíz szűréssel, kémiai és fizikai kezelésekkel készül. A sivatagi országokban desztillálással állítják elő a lakosság ivóvíz-szükségletének jelentős hányadát.
A hálózati ivóvízben és a kutakból nyert vizekben előforduló szervetlen sók (hidrokarbonátok, karbonátok, szulfátok, kloridok, stb.) feladata nem az, hogy a szervezetünket ásványi anyagokkal (makro-, mikro- és nyomelemekkel) lássák el.
A vízben fellelhető szervetlen sók ugyanis nem képesek elforgatni a polarizált fény síkját.
Ezen tulajdonságok nélkül nem tudnak behatolni (vagy legfeljebb csekély mértékben ) a sejthártyákba, ezért a sejthártyán kívül megnövekszik az ozmotikus nyomás, a sejten belül pedig csökken a nyomás és így ott vízhiány lép fel.
Számos betegség léphet fel a sejtegyensúly zavara miatt.
Az egészséges, tiszta ivóvíz - az egyetlen folyadék amit az ember tartósan megihatna - legfontosabb mutatói:
pH = 6,5-6,8 (a hidrogénion koncentráció, a protonok száma)
rH2 = 24-26 (a hidrogéngáz nyomása, elektronok száma, oxidáció-redukció)
r* = 600 ohm, vagy ennél több (specifikus ellenállás, nem vagy kevés ásványi anyagot tartalmazó természetes víz (esővíz, hólé, gleccservíz, tehát a lágy vizek.)
Az egészséges, tiszta víz a legfontosabb forrása az ember egészségének.
Nincs belőle annyi, hogy vezetéken keresztül elpazaroljuk.
Szigorúan külön kell választani az ivóvizet a háztartási és az ipari vizektől.
A tiszta, egészséges ivóvíz otthoni forrása hosszabb távon a legolcsóbb megoldás.
A beruházás mindenkinek megéri!
Csak a tiszta, egészséges és strukturált ivóvíz fogyasztása révén érhető el a legjelentősebb javulás a népegészségügyben, akár százmilliárdos megtakarítások várhatók az egészségügyi ráfordítások területén.
A kétkedőknek végül azt üzenem, hogy hasonlítsák össze az ásványvizek szervetlen ásványianyag-tartalmát és az élelmiszerek szerves kötésű ásványianyag-tartalmát szervezetük napi szükségleteivel. Ebből kiderül, hogy az ásványvíz a szükséges ásványi anyagok legfeljebb egytizedét tartalmazzák, a többi az ételeinkből származik, és ráadásul könnyen emészthető szerves kötésű formában.
Bízom abban, hogy a tiszta, egészséges és a rendezett szerkezetű víz elmélete és gyakorlata hamarosan közkinccsé válik." prof. dr. Török Szilveszter

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.