Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival!

Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival!
Szerző: Szilvásy Judit
Megjelenés: 2002
ISBN: 9636407290
Terjedelem: 174
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1608
Ár:
Ár:3,900 Ft

A könyv tartalmáról

Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival!

A Feng Shui a többezeréves kínai térrendezés művészete, amely szerint életünket, egészségünket alapvetően befolyásolja a lakás/ház, amelyben élünk. Tudományát a kínai császárok uralmuk fenntartására titkos eszközként használták. Ha ez a többezer éves metafizikai módszer mindmáig fennmaradt, sőt nyugaton a világcégek is felismerték már a benne rejlő lehetőséget, amellyel nemcsak jobban, hanem harmonikusan fejlődhetnek, használjuk ki mi is kishazánkban.

Ez a könyv: - átfogó képet ad a Feng Shuiról, - áttekinthető térképekkel és alaprajzokkal tárgyilagosan mutatja be a különböző irányzatokat, hogy ki-ki maga döntse el, melyik áll hozzá a legközelebb és melyikhez kap kedvet a Feng Shui otthoni alkalmazásánál, - a könyv második része praktikus, gyors Feng Shui "orvoslásokat" tartalmaz. Összeszedetten ismerteti a Feng Shui szimbólumok gazdag tárházát, amely nemcsak a megszokott jelképekből áll, hanem, az eddig még hazánkban kevéssé ismert szimbólumokból is bemutat néhányat. A könyv kínai források alapján készült.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.