Tudományos vegetarianizmus - Iránymutató az organikus, ökológiai táplálkozáshoz

Tudományos vegetarianizmus - Iránymutató az organikus, ökológiai táplálkozáshoz
Szerző: Edmond Bordeaux Székely
Megjelenés: 2014
Terjedelem: 89
Állapot: új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 6395
Ár:
Ár:2,500 Ft

A könyv tartalmáról

Tudományos vegetarianizmus -

Iránymutató az organikus, ökológiai táplálkozáshoz
 

Összefoglaló
Utóda Körösi Csorna Sándornak, az erdélyi utazónak és nyelvésznek, aki több mint százötven éve állította össze a tibeti nyelv első nyelvtanát, az első tibeti-angol szótárt, és megírta páratlan művét, az Ázsiai Kutatásokat. Egy időben ő volt a Királyi Ázsia Társaság könyvtárosa Indiában.
Dr. Székely a párizsi egyetemen szerezte meg doktorátusát, valamint tudományos/okozatait Bécsben és Lipcsében. A filozófia és a kísérleti pszichológia professzora is volt a Kolozsvári Egyetemen. Elismert nyelvtudósa a szanszkrit, arámi, görög és latin nyelveknek, és beszélt tíz modern nyelvet is. 1928-ban a Nobel-díjas Romáin Rollanddal együtt alapította meg a Nemzetközi Biogeni-kus Társaságot. Legjelentősebb fordításai: válogatott írások a Holttengeri Tekercsekből és az ,,Esszénus Béke Evangélium" (több millió példányszámban jelent meg több, mint 30 nyelven), továbbá válogatott szövegek a Zend Avesztából és az ősi Mexikó Prekolum-biánus Kódexeiből. Utolsó műve a ,,Biogenikus élet esszénus útja" nagy érdeklődést váltott ki világszerte. Több mint 80 könyvet publikált számos országban, a filozófia, és az ősi kultúrák témakörében. Az ő munkáját folytatja utóda, Norma Nilsson Bordeaux Székely irányításával a Nemzetközi Biogenikus Társaság.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.