Nyugalmas alvás - a jó alvás titka - Az álmatlanság leküzdésének teljes testi-lelki programja

Nyugalmas alvás - a jó alvás titka - Az álmatlanság leküzdésének teljes testi-lelki programja
Szerző: Deepak Chopra
Fordította: Dezsényi Katalin
Megjelenés: 1997
Kiadó: Édesvíz
ISBN: 9635281927
Terjedelem: 148
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1569
Ár:
Ár:2,500 Ft

A könyv tartalmáról

Nyugalmas alvás - a jó alvás titka
Könyvében Deepak Chopra izgalmas programot áálít fel a jó alvás eléréseének érédekében, ami az életen át tartó egészség és életerő elengedhetetlen feltétele. a test-lélek gyógyászat ókori elvein és a Nyugat orvosegészségügyi kutatásain alapuló program két szintre épül.
Először lépésről lépésre megtanítja az alvászavar kiküszöbölésének alapvető technikáit, felszabadítja gondolkodásunk gyógyító erőit, és összhangba hoz a természetben dolgozó mély, körkörös ritmusú mozgásokkal.
Másodszor az álmatlanságot előidéző mélyebb okokat veszi nagyító alá. Aki kitölti az ájurvédára, az ősi indiai hagyományra alapozott kérdőívet, az ötezer év bölcsességét magáévá téve elsajátíthatja a kiegyensúlyozott élet titkát. Az ébreblét kiteljesedettebben töltött órái nyugodtabb, pihentetőbb alvást eredményeznek, amely viszont megkönnyíti számunkra a tökéletes egészséghez vezető utat.
"Új orvoslás van kialakulóban, amelyben a tudat, az öntudatosság, az értelem és a jelentés játsszák a kulcsszerepet." Azt új orvoslás egyik építőmestere Dr. Deepak Chopra, a nagy tekintélynek örvendő, köztiszteletben álló orvosdoktor, aki a modern orvostudományban kiállíta a próbát.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.