Fiatalodj és élj tovább!

Fiatalodj és élj tovább!
Szerző: Deepak Chopra
Fordította: Csáky Ida
Megjelenés: 2003
Kiadó: Édesvíz
ISBN: 9635286171
Terjedelem: 320
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1652
Ár:
Ár:2,800 Ft

A könyv tartalmáról

Fiatalodj és élj tovább!
"A szerzők elragadó utazásra hívnak, amikor az öregedés visszafordításának csodájába avatják be az olvasót. A könyv minden eszmei és gyakorlati segítséget megad, hogy biológiai és pszichológiai életkorunkat látványosan csökkentsük, és elejét vegyük az időskori hanyatlás folyamatainak. Megtanít elengedni az öregedésről eddig vallott szokványos és igen káros felfogásunkat, s alkalmazni új szemléletünket életünk minőségének javítására." (Wayne Dyer író)
A megújulás kézikönyvét tartja a kezében, kedves Olvasó: szerzőink feltárják Ön előtt az örök fiatalság és a hosszú élet titkát. Egyszerű, lépésről lépésre követhető programot készítettek az öregedés visszafordításához. A folyamat lényege a tíz lépésből álló gyakorlatsor, amelyet naponta háromszor kell elvégezni. Megtudhatja, hogyan tarthatja meg elméje fiatalosságát, mivel fokozhatja alkalmazkodóképességét, miképpen élénkítheti szerelmi életét, hogyan erősítheti meg immunrendszerét.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.