A rák mint fordulópont - kézikönyv betegek, hozzátartozóik és gondozóik számára

A rák mint fordulópont - kézikönyv betegek, hozzátartozóik és gondozóik számára
Szerző: Lawrence Leshan
Megjelenés: 2014
ISBN: 9789630875950
Terjedelem: 232 oldal
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 5478
Ár:
Ár:3,600 Ft

A könyv tartalmáról

A rák mint fordulópont - kézikönyv betegek, hozzátartozóik és gondozóik számára
Lawrence LeShan, a nagynevű amerikai pszichoterapeuta több mint negyven évig foglalkozott daganatos betegekkel. Ma eléggé elterjedt a pszichoonkológia fogalma orvosi és pszichológiai körökben, de az ötvenes években LeShan látta meg elsők között, hogy a rákbeteg belső beállítottsága és érzelmi állapota jelentősen befolyásolja immunvédelmi rendszerének működését; ezért a pszichoterápia célja értelmet, célt és kreativitást hozni a beteg életébe, optimális irányba terelni életmódját és lelkiállapotát, és ily módon felébreszteni öngyógyító képességét az orvosi kezelés alátámasztására.

„A rák mint fordulópont” maradéktalanul összegezi LeShan munkájának elméleti és gyakorlati részét. Mélységesen emberi történetek mutatják be a belső átállás gyógyító hatását, az elméleti részek érdekességét pedig fokozza a szerző bölcsessége és humora. A kötet külön értéke a függelékben található munkafüzet, melynek 29 gyakorlata remek önismereti tréninget kínál betegeknek és egészségeseknek egyaránt.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.